x
Close


Közelgő események

Előzetesek

Klipet és TV Spotot is bemutattak a Pókember: Hazatéréshez

Ahogy azt ígértük, hajnalban megérkezett az új Pókember-reboot következő kedvcsinálója, és rögtön kettő is! Az MTV-díj-átadón egy klipet, filmrészletet mutattak be a következő Pókember-kalandból, de ezzel még nem zárták le

  • Publishedmájus 8, 2017

Ahogy azt ígértük, hajnalban megérkezett az új Pókember-reboot következő kedvcsinálója, és rögtön kettő is!

Az MTV-díj-átadón egy klipet, filmrészletet mutattak be a következő Pókember-kalandból, de ezzel még nem zárták le az estet, hiszen egy TV Spotot is bemutatott a Sony Pictures és a Marvel Studios Peter Parker gimnazista életéből.

Sajnos a Spot nem kapott eddig a pillanatig online megjelenést, csak az átadón volt bemutatva, de hála @tomhsources Twitter-felhasználónak most mi magunk is megnézhetjük ezt a remek kis kábeltévés reklámot, ami a minőség ellenére is remek élményekkel szolgál. Az ismert képsorok között újakat is találunk, többek között eddig nem hallott párbeszédet hallhatunk Peter (Tom Holland) és Tony Stark (Robert Downey Jr.) között az autós jelenetben, egy biciklis-bűnözős leszerelést, és az is látható, ahogy az új barátságos és közkedvelt szuperhős gyerekeket rémiszt a hátsó udvarban.

A klipben Peter óvatlan mozzanatát látjuk, mikor nem veszi észre, hogy barátja, Ned (Jacob Batalon) a szobában van, de erről már láttunk korábban is videót, most viszont itt a „teljes” rész. A lap tetején most ezt nézhetitek meg.

Hétvégén egy új posztert is bemutattak a falmászó következő kalandjához:

A Pókember: Hazatérés hazai bemutatója 2017. július 6-án lesz.

dc-es-marvel-univerzum

Written By
Kévés Bence Mihály

Rajongásom a filmek után igazán a 2000-es évek elején kezdődött, ami 2016-tól tartalomgyártásban és kritikaírásban nyilvánul meg a Wide Screen oldalon.