Klipet és TV Spotot is bemutattak a Pókember: Hazatéréshez

Ahogy azt ígértük, hajnalban megérkezett az új Pókember-reboot következő kedvcsinálója, és rögtön kettő is!

Az MTV-díj-átadón egy klipet, filmrészletet mutattak be a következő Pókember-kalandból, de ezzel még nem zárták le az estet, hiszen egy TV Spotot is bemutatott a Sony Pictures és a Marvel Studios Peter Parker gimnazista életéből.

Sajnos a Spot nem kapott eddig a pillanatig online megjelenést, csak az átadón volt bemutatva, de hála @tomhsources Twitter-felhasználónak most mi magunk is megnézhetjük ezt a remek kis kábeltévés reklámot, ami a minőség ellenére is remek élményekkel szolgál. Az ismert képsorok között újakat is találunk, többek között eddig nem hallott párbeszédet hallhatunk Peter (Tom Holland) és Tony Stark (Robert Downey Jr.) között az autós jelenetben, egy biciklis-bűnözős leszerelést, és az is látható, ahogy az új barátságos és közkedvelt szuperhős gyerekeket rémiszt a hátsó udvarban.

A klipben Peter óvatlan mozzanatát látjuk, mikor nem veszi észre, hogy barátja, Ned (Jacob Batalon) a szobában van, de erről már láttunk korábban is videót, most viszont itt a „teljes” rész. A lap tetején most ezt nézhetitek meg.

Hétvégén egy új posztert is bemutattak a falmászó következő kalandjához:

A Pókember: Hazatérés hazai bemutatója 2017. július 6-án lesz.

dc-es-marvel-univerzum

Total
0
Shares
Previous Article
Adam Warlock

A galaxis őrzői vol. 2. egyik cameo szereplője nem bukkan fel a Bosszúállók: Végtelen

Next Article
Wonder Woman

Tényleg a végső előzetesét is megkapta a Wonder Woman

Related Posts

Ne maradj le a hírekről, kövess minket a Facebook-on is!