Palpatine

Kivágták Palpatine háttértörténetét a Skywalker korából, mert “nem érezték szükségesnek” megosztani az információt

A Skywalker kora vágója, Maryann Brandon elárulta, hogy a film korábbi vágásából többet megtudtunk volna Palpatine visszatéréséről.

A Skywalker kora vágója, Maryann Brandon elárulta, hogy a film korábbi vágásából többet megtudtunk volna Palpatine visszatéréséről.

A legnagyobb kritikákat Palpatine uralkodó visszatérése miatt kapta a Skywalker kora, merthogy a kritikusok és a nézők amellett érveltek, hogy a filmből nem kaptunk kellő magyarázatot a Sith nagyúr visszatérésére, hogyan maradhatott életben, miután Anakin Skywalker a mélybe vetette, illetve hogy a IX. részben kit láttunk pontosan, egy klónt vagy az Uralkodó eredeti testét – bár ezt Chris Terrio, a forgatókönyvíró látszólag elárulta.

A Huffington Post cikkéből kiderült, hogy a Skywalker kora eredetileg sokkal több információt megosztott volna Palpatineról. Brandon elárulta, hogy olyan szempontból trükkös a film nyitójelenete, hogy mennyi háttértörténetet akartak megosztani az Uralkodóról, de azt is meg akarták mutatni, hogy mit akart. Végül azonban úgy döntöttek, azzal hogy kevesebbet osztanak meg Palpatineról, növelik a súlyát a történetben.

Ahogy lenni szokott, a film korábbi vágása jóval több információt hordozott Palpatineról is, de akkor úgy hitték, hogy a téma nem annyira fontos, s inkább kivágták a filmből.

Annyira sok információ és karakter volt a filmben, hogy azt akartuk, a nézők összpontosítsanak. Azt hiszem, úgy éreztük, hogy a filmben nem akartunk olyan dolgokra támaszkodni, amikre nincs szükség.

Utólag okos mindenki. Ha nem vágta volna ki a filmből Palpatine háttértörténetét, amivel sok rajongó elégedett lett volna. De őszintén szólva, egy film nem attól lesz tökéletes, hogy mindent megválaszol, hagyni kell lyukakat.

Total
25
Shares
Previous Article
Star Wars: Lázadók

Úgy tűnik, hogy már idén folytatódhat a Star Wars: Lázadók című animációs sorozat

Next Article
Star Wars: Skywalker kora

Colin Trevorrow forgatókönyvéből semmit sem használtak fel a Skywalker kora készítésénél

Related Posts

Ne maradj le a hírekről, kövess minket a Facebook-on is!