Kiderült mire lesz jó a titokzatos Sony cartridge

A valódi szerepét senkinek sem sikerült eltalálnia.

A valódi szerepét senkinek sem sikerült eltalálnia.

Óriási találgatás volt az elmúlt hetekben, hogy mire lehet jó az a Sony szabadalom, amit szemfüles újságírók megtaláltak. Voltak egészen vad feltételezések, hogy a játékok ezen is elérhetőek lesznek a Blu-Ray mellett, mások új PlayStation kézi konzolt vizionáltak, a legésszerűbb tipp még a külső SSD kiegészítő volt.

Nos a valóság ettől sokkal prózaibb. A cartridge-ek a Sony kifejezetten gyerekeknek szánt Toio játékrendszerébe valóak, semmi közük nincs a PlayStation családhoz. Ráadásul hasonló eset már tavaly is előfordult.

A dolog azért nagyon tanulságos, mert a LetsGoDigital csapata azért nem trollok gyülekezete, a PS5 devkit kinézetét például szintén ők hozták és az igaznak bizonyult. Ha hátrébb lépünk kettőt, akkor maga a szabadalom itt is valós, csak az nem amit utána az újságírók beleláttak, amikor a média felkapta a témát. Éppen ezért szoktuk minden pletykánál hangsúlyozni, hogy érdemes fenntartásokkal kezelni a dolgot, mert mint a példa mutatja sokszor a valós alapok sem feltétlenül oda vezetnek, amit hozzáértők logikusan kikövetkeztetnek.

A PlayStation 5 jövő év végén érkezik és eddig hivatalosan ezeket tudjuk róla. Várhatóan az év első felében (február? E3?) történhet meg a teljes leleplezés.

Total
1
Shares
Previous Article
Hulk Bruce Banner

A Végtelen háború egyik törölt jelenetében Fekete Özvegy és Hulk találkozását látjuk

Next Article

Érkezhet a Resident Evil 3 Remake?

Related Posts

Ne maradj le a hírekről, kövess minket a Facebook-on is!