x
Close


Közelgő események

Játékok

Így nézhet ki a PS5 fejlesztői készletet

Renderelt képeken is megcsodálhatjuk, hogyan néz ki valószínűleg a PS5 jelenleg használt fejlesztői készlete.

Így nézhet ki a PS5 fejlesztői készletet
  • Publishedaugusztus 25, 2019

Renderelt képeken is megcsodálhatjuk, hogyan néz ki valószínűleg a PS5 jelenleg használt fejlesztői készlete.

Egyelőre még nagyon keveset tudhatunk a PS5-ről. Az sem biztos, hogy így fogják hívni, hiszen nem erősítették meg ezt a hírt sem. Az eddigi összes hivatalos paramétert az új portékáról itt olvashatjátok. Ez alapján igazán bika egy gépezet lesz, amelyiknek nyilván szüksége van egy egészen fejlett és magas hatásfokú hűtésre. A mostani generációnál ez nem 100%-ban sikerült, ugyanis rengeteg akár sima, akár pro gép teljes terhelés esetén inkább egy sugárhajtóműre emlékeztet mintsem konzolra.

Nem is olyan régen azonban szárnyra kelt egy szabadalmi hivatal által bejegyzett design. Ez valószínűleg az új PlayStation fejlesztői csomagjának kinézetét ábrázolja. Ezen már eléggé brutális hűtés található, szóval erőben valószínűleg nem lesz hiány az új gép esetében sem. Lehetne ez egy más gép is, azonban a tervező Yusuhiro Ootori neve ismerősen csenghet, hiszen vezető szerepe volt a jelenlegi konzol tervezésében is. Másik kisebb adalék a valósságához az a már törölt tweet, amelyben Matthew Stott, a Codemasters egyik fejlesztője kottyantotta el a világ előtt, hogy ők is bizony ilyen géppel dolgoznak.

A híresztelések szerint majd valamikor 2020 elején fogják hivatalosan leleplezni a gépet és majd szintén a 2020-as év őszi-téli időszakában várható a megjelenése. Ez egybecseng az Xbox Scarlett hivatalos dátumával, ráadásul ha tényleg ekkorra tehető az új PS, akkor a fejlesztőknek már javában dolgozniuk kell a masinával, amely alátámasztja Stott tweetjét. A képek közül a rendereltek nem hivatalosak, ráadásul a dev kitet ábrázolják, amelynek szinte semmi köze sem lesz kinézetre a kereskedelmi forgalomba kerülő darabhoz.

Written By
Héja Szabolcs

Egészen pici koromban szerettem bele a játékokba és mindenbe ami technika. A jéték rovatot vezetem és próbálok nektek érdekességeket hozni a témában.