Főoldal Filmek Kiderült, mikortól forgatják a Star Trek 4. részét
Filmek

Kiderült, mikortól forgatják a Star Trek 4. részét

Az elmúlt napokban kiderült, hogy a női rendező mellett női főkaraktereket kap a Star Trek 4., így ideje elkezdeni a forgatást.

701

Az elmúlt napokban kiderült, hogy a női rendező mellett női főkaraktereket kap a Star Trek 4., így ideje elkezdeni a forgatást.

A Star Trek: Mindenen túl sikere után senki sem kérdőjelzete meg, hogy elkészül a franchise negyedik része is, a kérdés inkább csak az volt, hogy mikor és ki készíti el a folytatást. Nos, az első kérdésre a választ már év elején megkaptuk, mikor bejelentették, hogy S.J. Clarkson női rendezőtől várhatjuk a negyedik részt, aki egyben a franchise történetében az első női rendező is lesz. Most viszont azt árulták el nekünk, hogy mikor kezdik a forgatást.

A That Hastag Show információi szerint a forgatást 2019 elején kezdik meg, mely a hírek szerint a Fekete Párduc egyik főszereplője, Danai Gurina is aláírt a napokban, de azt nem sikerült megtudni, hogy a jók vagy a rosszak oldalára áll majd a filmben. A forgatásra természetesen visszatér J.J. Abrams is mint producer, a szerepek leosztásában nem történt nagy változás, merthogy visszatér Chris Pine, Zachary Quinto, Zoe Saldana, de rebesgetik, hogy Chris Hemsworth karaktere visszatér a 2009-es rebootból, ahol Kirk kapitány apját játszotta a színész. A Paramount Pictures a Star Trek 4.-et 2020 tavaszára lőtte be, négy évvel a harmadik rész utánra.

Szerző
Kévés Bence Mihály

A filmek és sorozatok varázslatos világába csöppentem, és az élet túl rövid ahhoz, hogy rossz filmeket nézzünk.

Szólj hozzá!

Közelgő események

Még több a témában...

Thor: Szerelem és mennydörgés
Filmek

Chris Hemsworth még mindig rosszul érzi magát a Thor: Szerelem és mennydörgés miatt

Két évvel a Thor: Szerelem és mennydörgés bemutatója után sem tudott megbarátkozni...

Furiosa: Történet a Mad Maxből
Filmek

A franchise leghosszabb része lesz a Furiosa: Történet a Mad Maxből

Egy hónap múlva mozikban a Furiosa: Történet a Mad Maxből.