Wide Screen
Image default
Filmek

Kiderült miért visel maszkot Kylo Ren!

A most zajló New York-i Comic-Con alkalmával a Lucasfilm kifejtette, hogy miért is visel maszkot az új Star Wars trilógia rosszfiúja, Kylo Ren.

Az már kiderült, hogy Kylo rajong mindenért ami a nagyapjához, Darth Vader-hez köthető. De vajon a sisak is csak a hasonlóságot szolgálja, vagy van valami célja is? Az NYCC Star Wars: The Last Jedi kiállításában a Ren féle sisak leírása megadja a választ erre a kérdésre:

Kylo Ren, Han Solo és Leia Organa fia, Luke Skywalker tanítványa, és később Ren lovagjainak a mestere. Az Első Rendben csak Jediölőként ismerik. A sisakja azért készült, hogy eltorzítsa a hangját, elrejtse az arcát és titokban tartsa a személyét miközben egyre mélyebben elmerül az Erő sötét oldalában.

Szóval a válasz nagyon egyszerűnek tűnik. Ben Solo a valódi énjét próbálja elrejteni a maszkkal, hiszen fiatal éveiből sokan ismerhetik. Ráadásul sokkal ijesztőbb külsőt kölcsönöz neki. A teljes leírást a sisakokról az alábbi Twitter bejegyzésben olvashatjátok.

Még több a témában...

Végre kiderült, hogy mi lesz a Star Wars: Episode VIII címe?

Kévés Bence Mihály

Egyre biztosabb, hogy Boba Fett antológiafilm követi a Han Solo spin-off-ot

Kévés Bence Mihály

Kevin Feige egy új Star Wars-filmen dolgozik Kathleen Kennedy elnökkel

Kévés Bence Mihály

A weboldalon cookie-kat használunk, amik segítenek minket a lehető legjobb szolgáltatások nyújtásában. Weboldalunk további használatával jóváhagyja, hogy cookie-kat használjunk. Elfogad Tovább