Kiderült miért visel maszkot Kylo Ren!

A most zajló New York Comic-Con alkalmával a Lucasfilm kifejtette, hogy miért is visel maszkot az új Star Wars trilógia rosszfiúja, Kylo Ren.

A most zajló New York-i Comic-Con alkalmával a Lucasfilm kifejtette, hogy miért is visel maszkot az új Star Wars trilógia rosszfiúja, Kylo Ren.

Az már kiderült, hogy Kylo rajong mindenért ami a nagyapjához, Darth Vader-hez köthető. De vajon a sisak is csak a hasonlóságot szolgálja, vagy van valami célja is? Az NYCC Star Wars: The Last Jedi kiállításában a Ren féle sisak leírása megadja a választ erre a kérdésre:

Kylo Ren, Han Solo és Leia Organa fia, Luke Skywalker tanítványa, és később Ren lovagjainak a mestere. Az Első Rendben csak Jediölőként ismerik. A sisakja azért készült, hogy eltorzítsa a hangját, elrejtse az arcát és titokban tartsa a személyét miközben egyre mélyebben elmerül az Erő sötét oldalában.

Szóval a válasz nagyon egyszerűnek tűnik. Ben Solo a valódi énjét próbálja elrejteni a maszkkal, hiszen fiatal éveiből sokan ismerhetik. Ráadásul sokkal ijesztőbb külsőt kölcsönöz neki. A teljes leírást a sisakokról az alábbi Twitter bejegyzésben olvashatjátok.

Total
0
Shares
Previous Article

Martin Campbell visszatéréséről beszélt, hogy mit változtatna meg Bondon

Next Article

[NYCC17] Érkezik a The Walking Dead és a Fear the Walking Dead crossover

Related Posts

Ne maradj le a hírekről, kövess minket a Facebook-on is!