x
Close


Közelgő események

Filmek

Kiderült miért visel maszkot Kylo Ren!

A most zajló New York Comic-Con alkalmával a Lucasfilm kifejtette, hogy miért is visel maszkot az új Star Wars trilógia rosszfiúja, Kylo Ren.

Kiderült miért visel maszkot Kylo Ren!
  • Publishedoktóber 7, 2017

A most zajló New York-i Comic-Con alkalmával a Lucasfilm kifejtette, hogy miért is visel maszkot az új Star Wars trilógia rosszfiúja, Kylo Ren.

Az már kiderült, hogy Kylo rajong mindenért ami a nagyapjához, Darth Vader-hez köthető. De vajon a sisak is csak a hasonlóságot szolgálja, vagy van valami célja is? Az NYCC Star Wars: The Last Jedi kiállításában a Ren féle sisak leírása megadja a választ erre a kérdésre:

Kylo Ren, Han Solo és Leia Organa fia, Luke Skywalker tanítványa, és később Ren lovagjainak a mestere. Az Első Rendben csak Jediölőként ismerik. A sisakja azért készült, hogy eltorzítsa a hangját, elrejtse az arcát és titokban tartsa a személyét miközben egyre mélyebben elmerül az Erő sötét oldalában.

Szóval a válasz nagyon egyszerűnek tűnik. Ben Solo a valódi énjét próbálja elrejteni a maszkkal, hiszen fiatal éveiből sokan ismerhetik. Ráadásul sokkal ijesztőbb külsőt kölcsönöz neki. A teljes leírást a sisakokról az alábbi Twitter bejegyzésben olvashatjátok.

Written By
Plesovszki Nándor

Sorozatokkal foglalkozom főként, de a filmek és képregények világában is otthon érzem magam. A kritikák írása mellett YouTube-on rendszeres sorozat kibeszélőkkel is jelentkezem.