Főoldal Játékok Kiderült, ki a Marvel’s Avengers főgonosza
JátékokBREAKING

Kiderült, ki a Marvel’s Avengers főgonosza

Nem, nem Thanos az.

224

Az elmúlt hetekben egyre többször hallatott magáról a Marvel’s Avengers. A stúdió Twitterén láthattuk a napokban Ms. Marvel rejtekhelyét, és meghintették Marvel Kapitány érkezését is, azonban ma egy sokkal komolyabb anyagot tettek közzé.

A Square Enix következő nagy dobásának új előzetese a történetet hivatott bemutatni. A korábban beharangozott Kamala Khan, ismertebb nevén Ms. Marvel arra kényszerül, hogy a legendás, ám már visszavonulásban tengődő Bosszúállók csapatát újra összehozza, ugyanis a legújabb fenyegetés ellen nem lesz elég az ő ereje. Az Advanced Idea Mechanics (AIM) cég vezetője, George Tarleton egy szuperhősök nélküli jövőt tart ideálisnak, céljának eléréséhez pedig elengedhetetlen, hogy elpusztítsa a Marvel leghíresebb alakulatát. Ebben segítségére lesz csúcstechnológiával felvértezett robothadserege, és genetikailag módosított, szuperintelligens alakja, M.O.D.O.K.

M.O.D.O.K. karaktere először az Amerika Kapitány képregények hasábjain tűnt fel, majd később több neves hős, mint Namor és Hulk dolgát is megnehezítette. A tudományos kísérletek eredményeképp eldeformálódott test, a kimagasló intelligencia, és a testével történtek miatti bosszúvágy miatt a legveszélyesebb gonosztevők közé tartozik, így biztosak lehetünk benne, hogy a játékadaptációban is meg fog gyűlni vele a bajunk.

Két új, a játékmenetből származó felvétellel is megörvendeztetett minket a stúdió. Az első, hosszabb videón az egyjátékos mód egy jelenetét vehetjük szemügyre. A bő hét perces, kifejezetten izgalmas anyagban Thor képességeit figyelhetjük meg élesben, amint felveszi a versenyt a már említett robothadsereggel szemben.

Az utoljára megmutatott, harmadik előzetes egy frissen felfedett játékmód, a War Zones után kapta a címét. Ez az alapvetően kooperatív élmény a többjátékos módot járja körül, és néhány másodpercen át az összes fontosabb karakter mozdulatai megfigyelhetőek benne. Rendkívül szórakoztatónak tűnik a közös bevetés, ahol jó eséllyel mindenki meg fogja találni a személyes preferenciáihoz leginkább illeszkedő harcstílust.

A Marvel’s Avengers szeptember 4-én érkezik, PC mellett PlayStation 4 és Xbox One platformokra, és mint kiderült, a jelenlegi generációs példányok ingyenesen megkapják majd a PS5 és Series X frissítést.

Szerző

2003 karácsonyán egy PlayStation 1-et találtam a fa alatt, és azóta se eresztenek a játékok, így a gamer rovat csapatát próbálom erősíteni.

Szólj hozzá!

Közelgő események

Még több a témában...

Deadpool
Filmek

A Préda rendezője viccesen reagált azokra a képekre, amiket Ryan Reynolds szivárogtatott ki a Deadpool 3. forgatásáról

A film, amiben Deadpool összecsap az univerzum egyik leghalálosabb gyilkológépével, a Ragadozóval.

Exodus
Játékok

Bemutatkozott a KotOR és a Mass Effect volt fejlesztőinek új játéka

A BioWare volt fejlesztői Exodus címen új sci-fi szerepjátékot készítenek

God of War Ragnarök
Játékok

Ingyenes DLC-t kap a God of War Ragnarök

Decemberben Valhalla címen egy epilógus történetben visszatér Kratos.