Wide Screen
Image default
Játékok

Láthatjuk Ms. Marvel rejtekhelyét a Marvel’s Avengers új képsorain

Érkezik Marvel Kapitány is?

A Marvel’s Avengers játék hivatalos Twitter fiókján két új promóciós anyag jelent meg, amik Kamala Khan, azaz Ms. Marvel személye körül forognak, de egy nem is olyan rejtett utalásnak hála egy sokkal nagyobb hős érkezésére is számíthatunk.

Kamala hatalmas Bosszúállók rajongó. Rejtekhelyének falát Vasember és Thor poszterei díszítik, de Hulk és Amerika Kapitány mintájú párnát is láthatunk a képeken. Van azonban valaki, akit még náluk is többre becsül: maga Marvel Kapitány. Habár hivatalos bejelentést nem kaptunk a Marvel univerzum legerősebb hősének érkezéséről, szinte biztosra vehető, hogy ez az utalás a későbbi hírek előfutáraként szolgál.

Ms. Marvel titkos szobájáról és annak jelentőségéről Hannah MacLeod, a játék írója beszélt bővebben egy videókonferencia keretein belül, ha kíváncsiak vagytok rá, az alábbi posztban látható linken a teljes anyag elérhető.

Ha nincs az év eleji halasztás, már rég túl lennénk a játék premierjén, de ezt a pár hónapot már kibírjuk, főleg, ha addig is csepegtetik az információkat az extra karakterekről. A Marvel’s Avengers PS4, Xbox One, PC, és Google Stadia platformokra érkezik, előreláthatólag szeptember 4-én.

Még több a témában...

Mit kell tudni az internet új szenzációjáról, avagy mi is ez az Among Us?

Szarka Roland

Nem lesz olcsó az Xbox Series család tárhelyének bővítése

Szarka Roland

TESZT: Mafia: Definitive Edition

Sinka Tamás

Úgy tűnik, hogy Adblock kiegészítőt használsz, blokkolod a hirdetéseket.

Segítsd a munkánkat azzal, hogy engedélyezed a weboldalon megjelenő hirdetéseket.

Zárd be, ha nem szeretnél támogatni minket | Segítség? Kapcsolat