Főoldal Játékok A Marvel’s Avengers érkezik a következő generációs konzolokra is
Játékok

A Marvel’s Avengers érkezik a következő generációs konzolokra is

Mindenki megkapja a játékot, nincs ok aggodalomra.

450

Nem is olyan régen újra szóba került a Square Enix által hegesztett Marvel’s Avengers, ugyanis utalást kaptunk Marvel Kapitány feltűnésére a játékban. Most azonban megerősítést nyert, hogy a PS4-re, Xbox One-ra, PC-re és Stadiára 2020. szeptember 4-én érkező játék, a következő generációban is tiszteletét teszi. A bejelentés kapcsán néhány eddig nem látott kép is előkerült, lessétek meg őket az alábbi galériában.

A Square Enix bejelentése alapján a játék nextgen változata az új konzolokkal egy időben jelenik meg. Annak sem kell csüggednie aki a szeptember 4-i megjelenés alkalmával már játszana. Ugyanis aki megveszi a mostani konzolján, az ingyenesen upgradelhet a PS5 vagy az Xbox Series X verzióra is. A készítők azonban egy lépéssel tovább mentek és cross-platform lehetőséget is implementáltak. Tehát a PS4 játékosok tolhatják a PS5 játékosokkal, ahogy a One-osok is a Series X-esekkel.

A PlayStation 5 verzió extrém gyors töltési időket, nagyobb felbontást, szebb textúrákat és egyebek mellett ray tracinget is kínál. Ki fogja használni az egyedi SSD-t, az érintési visszajelzést és a 3D audiót is. Az Xbox Series X, PC és Stadia verziók sajátosságait később jelentik be. A Square Enix többet is elárul majd a játékról a holnap 19 órakor kezdődő War Table streamen, amit a hivatalos Youtube csatornán tudtok követni.

Szerző

Nappal tisztességes családapaként funkcionálok, de altatás után előveszem a controllerem, hogy kialvatlanra játszhassam magam.

Szólj hozzá!

Budapest Comic Con

Közelgő események