Wide Screen
Image default
Filmek

Kiderült, hogy milyen hosszú lett a Wonder Woman 1984, és nem árt előtte elmenni a mosdóba

Egész tetemes játékidőt kapott a Wonder Woman 1984.

Alig egy hónappal a Wonder Woman 1984 bemutatója előtt még nem tudtuk, hogy milyen hosszú lesz Gal Gadot főszereplésével készült folytatás, most azonban az egyik forgalmazó véletlen leleplezte ezt az információt. Ha hihetünk a távolkeleti forgalmazónak, akkor a Wonder Woman 1984 hosszabb lesz, mint Patty Jenkins rendezőtől az első felvonás.

Egy hete a DC FanDome első előadása rögtön a Wonder Woman 1984 volt, és nem véletlen. Ez az egyetlen DC alkotás, amit bemutatnak idén. A tervek szerint nyár elején mutatták volna be, ám a koronavírus-járvány miatt a stúdió előbb nyár végére, majd őszre tolta a premiert. Most azonban, hogy egyre közelebb vagyunk a bemutatóhoz, egyre több mindenre derül fény. Koreában már néhány mozi megkezdte az online jegyértékesítést a filmre, amiből az is kiderült, milyen hosszú lesz Diana és Barbara cicaharca.

A jegyértékesítő rendszerben a film mellett 151 perc szerepel, azaz pontosan 10 perccel hosszabb játékidővel, mint az első rész. Úgy tűnik, hogy a Warner Bros. Az Igazság Ligája után belátta, nem szabad korlátozni a filmek hosszát, a rendezőre és a producerekre kell bízni, milyen hosszú legyen egy alkotás. (Aki nem ismerné a történetet, a Warner elnöke Snydert arra kérte, hogy 120 percre vágja meg a filmet.)

Wonder Woman 1984 október 2-án érkezik a mozikba.

Még több a témában...

Állítólag Henry Cavill három Superman-filmre és egy sor vendégszerepre írt alá

Kévés Bence Mihály

James Gunn kifejtette saját véleményét a Marvel és a DC között évek óta dúló vitáról

Kévés Bence Mihály

Joaquin Phoenix egy 50 millió dolláros ajánlatot kapott, hogy visszatérjen Joker szerepében?

Kévés Bence Mihály

Úgy tűnik, hogy Adblock kiegészítőt használsz, blokkolod a hirdetéseket.

Segítsd a munkánkat azzal, hogy engedélyezed a weboldalon megjelenő hirdetéseket.

Zárd be, ha nem szeretnél támogatni minket | Segítség? Kapcsolat