x
Filmek

Kiderült, hogy mikor mutatják be a Star Wars: A klónok háborúja 7. évadát

A The Mandalorian mellett idén érkezik A klónok háborúja animációs sorozat is.

Kiderült, hogy mikor mutatják be a Star Wars: A klónok háborúja 7. évadát
  • Publishedjanuár 4, 2020

A The Mandalorian mellett idén érkezik A klónok háborúja animációs sorozat is.

A rajongók számára az újév nem mást jelent, mint hogy egy rakás új tartalomból válogathatnak majd a Disney+ streamingszolgáltatót lapozva. A Disney már néhány hete megerősítette, hogy a nagysikerű The Mandalorian ősszel folytatódik a platformon, azonban úgy tűnik, hogy rögtön az év elején valami olyasmit mutatnak be, amire a rajongók már réges-rég várnak.

Dave Filoni még 2018-ban a San Diego-i Comic-Conon sokkolta a rajongókat a hírrel, miután sokan már lemondtak a folytatásról, nem számítottak arra, hogy valaha is folytatódik Anakin Skywalker és Ahsoka Tano páros kalandja a Klónháború idején. Mindenki megörült A klónok háborúja animációs sorozat folytatásának, de a bejelentés mellett nem árultak el mást.

Most azonban óvatlan volt a Disney, mert egy közzétett promóciós videónak köszönhetően pontosan tudjuk, hogy mikor mutatják be az új évad első epizódját. Időközben a stúdió már rájött a bakira, hogy leleplezték a premiert, mert azóta törölték a videót minden felületről, de ami egyszer felkerül az internetre, az ott is marad. Utólag így tudtuk meg, hogy február 17-én hétfőn tér vissza az egyik legnépszerűbb Star Wars-sorozat.

A klónok háborúja sorozatot eredetileg a Cartoon Networkon mutatták be, majd 2014-ben a Netflix adott otthont a hatodik évadnak. Bár a sorozattal leálltak 2014-ban, a történet képregényekben és könyvekben folytatódott, de sokan nem adták fel a reményt, s hittek benne, hogy Dave Filoni visszatér sorozatával együtt.

Filoni a bejelentés pillanatában úgy fogalmazott két éve:

Személy szerint ez nagyon kifizetődő. Történetmesélőként bármilyen lehetőség, hogy a történet utolsó darabja a helyére kerüljön, az jelentőségteljes. […] Örülök ennek a lehetőségnek, hogy ezeket a dolgokat meghatározhatom.

A folytatás arra is lehetőséget adott Filoninak, hogy elgondolkodjon az összes olyan emberen, akivel az elmúlt években dolgozott, és ez arra késztette, hogy minden olyanra gondoljon, amit George Lucastól eltanult.

Ahsoka
Written By
Kévés Bence Mihály

Rajongásom a filmek után igazán a 2000-es évek elején kezdődött, ami 2016-tól tartalomgyártásban és kritikaírásban nyilvánul meg a Wide Screen oldalon.