Wide Screen
Image default
Sorozatok

Kiderült, hogy mi lesz A szépség és a szörnyeteg Disney+ sorozat címe

Ez lehet Gaston és LeFou sorozatának címe.

A koronavírus-járvány beárnyékolta az elmúlt félévet, világszerte mondják le a rendezvényeket és a korlátozások Hollywoodot sem kerülhették el, és több film munkálatát is le kellett állítani. Bár a filmipar és a szórakoztató ipar lassan felébred ebből a rémálomból, hiszen augusztus végén jöhet a Tenet, amit reméljük, hogy újabb nagy kasszasikerek követnek majd.

Miközben mindenki a mozik újranyitásáról beszél, hogy mikor válthatunk jegyet Christopher Nolan sci-fijére vagy a Wonder Woman 1984 és Fekete Özvegy alkotásokra, addig a Disney nagy terve, hogy milliókat átcsábítson a streamingszolgáltatóra az előttünk álló években, hiszen rengeteg új tartalommal készül feltölteni a Disney+ szolgáltatót. A mikiegeres cég még tavaly jelentette be, hogy az élőszereplős A szépség és a szörnyeteg sikere után bővítik ezt a varázslatos univerzumot, s sorozat formájában mesélik el Luke Evans és Josh Gad karaktereinek, azaz Gaston és jobbkezének, LeFou történetét.

A Variety készített cikket Alan Menken zeneszerzővel. Menken éppen arról beszélt, hogy a Disney+ sorozatán dolgozik, amikor véletlenül elszólta magát, hogy milyen címen fogják bemutatni az előzményt.

A projektek miatt nagyon izgatott vagyok, amiken dolgozom. A Disenchanted és az új A szépség és a szörnyeteg előzményén dolgozom, vagyis a The Little Town alkotáson. Dolgoztam az új Elbűvölő animációs filmen is John Lasseter-rel, és egy tucat Bradway sorozaton dolgozom.Alan Menke

A The Little Town showrunner teendőit Eddy Kitsis és Adam Horowitz kapta, azonban még egy kis időbe beletelik majd, mire bekapcsolják a kamerákat. Az előttünk álló hetekben várhatóan többet megtudunk majd a sorozatról.

Még több a témában...

A Disney+ megerősítette, hogy csak 2021-ben jön a The Falcon and the Winter Soldier

Kévés Bence Mihály

Bemutatták a WandaVision első előzetesét, ami a filmekkel ellentétben egy nagyon őrült kalandot ígér

Kévés Bence Mihály

A The Falcon and the Winter Soldier forgatásán kiszúrták Bucky egy régi barátját is

Kévés Bence Mihály

Úgy tűnik, hogy Adblock kiegészítőt használsz, blokkolod a hirdetéseket.

Segítsd a munkánkat azzal, hogy engedélyezed a weboldalon megjelenő hirdetéseket.

Zárd be, ha nem szeretnél támogatni minket | Segítség? Kapcsolat