Főoldal Sorozatok A szépség és a szörnyeteg előzménysorozat érkezik a Disney+ platformra
Sorozatok

A szépség és a szörnyeteg előzménysorozat érkezik a Disney+ platformra

A Disney a legendás mesefilm, A szépség és a szörnyeteg spin-off változatán dolgozik a Volt egyszer egy... Hollywood alkotóival.

193
A szépség és a szörnyeteg

A Disney a legendás mesefilm, A szépség és a szörnyeteg spin-off változatán dolgozik a Volt egyszer egy… Hollywood alkotóival.

A legfrissebb hírek szerint egy A szépség és a szörnyeteg előzménysorozaton dolgoznak a Disney+ streamingszolgáltatóra, azonban nem a film főszereplőire fog fókuszálni a spin-off. A több díjat is bezsebelt a Volt egyszer egy… Hollywood alkotópárosa, Eddy Kitsis és Adam Horowitz hathatós közbenjárásával egy előzménysorozatot kap Gaston (Luke Evans) és LeFou (Josh Gad) karakterek az élőszereplős feldolgozásból.

A The Hollywood Reporter értesülései szerint az élőszereplős sorozat egy eredettörténet lesz Gastonnak és LeFounak, és minden bizonnyal 2017-es sikertörténet után Luke Evans és Josh Gad visszatérnek majd a szerepükben, ezen felül pedig Gad showrunner, társszerző és írói teendőket is elvállal Kitsis és Horowitz oldalán.

A sorozatot egy hatrészes zenei eseményként írták le, és Alan Menken, a 2017-es feldolgozás zeneszerző visszatéréséről is folynak tárgyalások. Azonban Emma Watson és Dan Stevens ezúttal nem csatlakoznak, ugyanakkor az esélye meg van továbbra is annak, hogy vendégszereplőként lássuk őket.

Bármennyire is tűnhet izzadságszagúnak az előzménysorozat erőltetése, LeFou és Gaston szórakoztató aspektusai voltak a feldolgozásnak, tehát lehetőség még lenne is benne – csak abban nem vagyunk biztosak, hogy mennyire lesz vonzó egy A szépség és a szörnyeteg előzménysorozat, aminek figyelme egy nárcisztikus idiótára és az ő lelkesítő társára fókuszál.

Szerző
Kévés Bence Mihály

A filmek és sorozatok varázslatos világába csöppentem, és az élet túl rövid ahhoz, hogy rossz filmeket nézzünk.

Szólj hozzá!

Közelgő események

Még több a témában...

Jégvarázs 2.
Filmek

A Disney egyszerre dolgozik a Jégvarázs 3. és 4. részén

A Jégvarázs több folytatásán is dolgozik a Disney.

Dwayne Johnson
Filmek

Dwayne Johnson egy dallal jelentette be, mi lesz a következő filmje

Dwayne Johnson élő műsorban árulta el a rajongóknak, hogy melyik projektben láthatjuk...

The Walt Disney
Filmek

A Disney 100. születésnapja alkalmából nagyszabású kampányra készül

A Kívánság című filmmel kezdetét vette a Disney ünnepi kampánya.