A szépség és a szörnyeteg

A szépség és a szörnyeteg előzménysorozat érkezik a Disney+ platformra

A Disney a legendás mesefilm, A szépség és a szörnyeteg spin-off változatán dolgozik a Volt egyszer egy… Hollywood alkotóival.

A Disney a legendás mesefilm, A szépség és a szörnyeteg spin-off változatán dolgozik a Volt egyszer egy… Hollywood alkotóival.

A legfrissebb hírek szerint egy A szépség és a szörnyeteg előzménysorozaton dolgoznak a Disney+ streamingszolgáltatóra, azonban nem a film főszereplőire fog fókuszálni a spin-off. A több díjat is bezsebelt a Volt egyszer egy… Hollywood alkotópárosa, Eddy Kitsis és Adam Horowitz hathatós közbenjárásával egy előzménysorozatot kap Gaston (Luke Evans) és LeFou (Josh Gad) karakterek az élőszereplős feldolgozásból.

A The Hollywood Reporter értesülései szerint az élőszereplős sorozat egy eredettörténet lesz Gastonnak és LeFounak, és minden bizonnyal 2017-es sikertörténet után Luke Evans és Josh Gad visszatérnek majd a szerepükben, ezen felül pedig Gad showrunner, társszerző és írói teendőket is elvállal Kitsis és Horowitz oldalán.

A sorozatot egy hatrészes zenei eseményként írták le, és Alan Menken, a 2017-es feldolgozás zeneszerző visszatéréséről is folynak tárgyalások. Azonban Emma Watson és Dan Stevens ezúttal nem csatlakoznak, ugyanakkor az esélye meg van továbbra is annak, hogy vendégszereplőként lássuk őket.

Bármennyire is tűnhet izzadságszagúnak az előzménysorozat erőltetése, LeFou és Gaston szórakoztató aspektusai voltak a feldolgozásnak, tehát lehetőség még lenne is benne – csak abban nem vagyunk biztosak, hogy mennyire lesz vonzó egy A szépség és a szörnyeteg előzménysorozat, aminek figyelme egy nárcisztikus idiótára és az ő lelkesítő társára fókuszál.

Total
3
Shares

Leave a Reply

Previous Article
Jurassic World

Az Amblin Television egy élőszereplős Jurassic World tévésorozaton dolgozik

Next Article
Tom Holland

Tom Holland elárulta, ki az a két Bosszúálló, akivel egy szigeten ragadna

Related Posts