Wide Screen
Image default
Filmek

Kiderült, hogy hány perces lesz az Aquaman

Egy filmforgalmazó megerősítette, hogy az idei egyetlen DC / Warner film, az Aquaman hány percen keresztül mutatja be Atlantisz világát.

A Vertical Entertainment filmforgalmazó értesüléséből kiderült, hogy a jövő hónapban érkező Aquaman film hossza 143 perc lesz, ezzel pedig a leghosszabb DC alkotások harmadik helyére állhat fel, közvetlenül a Batman Superman ellen: Az igazság hajnala és Wonder Woman után. A bő kétórás alkotások meglehetősen gyakoriak a DC Moziverzumban, szeretik elnyújtani a történeteket, ami sokszor a minőség rovására megy, de talán most nincs okunk aggodalomra, hiszen az első beszámolók szerint jó az új irány, de hisszük, ha látjuk decemberben.

Az Aquaman első előzetesét még nyáron a San Diego-i Comic-Conon mutatták be a nyilvánosságnak, majd ősszel érkezett egy bő 5 perces gigatrailer, ami filmklipet is tartalmazott. Az előzetesekből kiderült, hogy Arthur Curry (Jason Momoa) visszatér Atlantiszba, ahol jelenleg most féltestvére, Orm király (Patrick Wilson) uralkodik, és aki egy felszíni háborút készül kirobbantani az emberek és az atlantisziak között.

Aquaman és Orm király mellett szerepet kap még Mera (Amber Heard), Vulko (Willem Dafoe), Nereus (Dolph Lundgren ), Black Manta (Yahya Abdul-Mateen II), Atlanna (Nicole Kidman), Murk kapitány (Ludi Lin ) és Tom Curry (Temuera Morrison).

Az Aquaman országos bemutatója december 13-án lesz.

Még több a témában...

KRITIKA: Wonder Woman

Orosz Ferenc

Egy világsztárt szeretnének Joker eredetfilmjébe

Kévés Bence Mihály

[PLETYKA] Ő lehet a Wonder Woman 2. főgonosza

Kévés Bence Mihály

A weboldalon cookie-kat használunk, amik segítenek minket a lehető legjobb szolgáltatások nyújtásában. Weboldalunk további használatával jóváhagyja, hogy cookie-kat használjunk. Elfogad Tovább