Wide Screen
Image default
Filmek

Kiderült, hogy hány perces lesz az Aquaman

Egy filmforgalmazó megerősítette, hogy az idei egyetlen DC / Warner film, az Aquaman hány percen keresztül mutatja be Atlantisz világát.

A Vertical Entertainment filmforgalmazó értesüléséből kiderült, hogy a jövő hónapban érkező Aquaman film hossza 143 perc lesz, ezzel pedig a leghosszabb DC alkotások harmadik helyére állhat fel, közvetlenül a Batman Superman ellen: Az igazság hajnala és Wonder Woman után. A bő kétórás alkotások meglehetősen gyakoriak a DC Moziverzumban, szeretik elnyújtani a történeteket, ami sokszor a minőség rovására megy, de talán most nincs okunk aggodalomra, hiszen az első beszámolók szerint jó az új irány, de hisszük, ha látjuk decemberben.

Az Aquaman első előzetesét még nyáron a San Diego-i Comic-Conon mutatták be a nyilvánosságnak, majd ősszel érkezett egy bő 5 perces gigatrailer, ami filmklipet is tartalmazott. Az előzetesekből kiderült, hogy Arthur Curry (Jason Momoa) visszatér Atlantiszba, ahol jelenleg most féltestvére, Orm király (Patrick Wilson) uralkodik, és aki egy felszíni háborút készül kirobbantani az emberek és az atlantisziak között.

Aquaman és Orm király mellett szerepet kap még Mera (Amber Heard), Vulko (Willem Dafoe), Nereus (Dolph Lundgren ), Black Manta (Yahya Abdul-Mateen II), Atlanna (Nicole Kidman), Murk kapitány (Ludi Lin ) és Tom Curry (Temuera Morrison).

Az Aquaman országos bemutatója december 13-án lesz.

Még több a témában...

Képek árulkodnak a The Falcon and the Winter Soldier és A hihetetlen Hulk kapcsolatáról

Kévés Bence Mihály

Zoë Kravitz karaktere, Macskanő is feltűnt a The Batman forgatásán, mutatjuk az első képeket

Kévés Bence Mihály

Akár Robin is feltűnhet Matt Reeves a The Batman-filmjében

Vigh Martin

A weboldalon cookie-kat használunk, amik segítenek minket a lehető legjobb szolgáltatások nyújtásában. Weboldalunk további használatával jóváhagyja, hogy cookie-kat használjunk. Elfogad Tovább

Úgy tűnik, hogy Adblock kiegészítőt használsz, blokkolod a hirdetéseket.

Segítsd a munkánkat azzal, hogy engedélyezed a weboldalon megjelenő hirdetéseket.

Zárd be, ha nem szeretnél támogatni minket | Segítség? Kapcsolat

Kövess minket a Facebookon