Image default
BRÉKING Előzetesek

A Warner egy 5 perces Aquaman előzetest mutatott be

Jason Momoa a napokban már utalt egy új Aquaman előzetesre, amit tegnap a New Yorki Comic-Conon be is mutatott a stúdió.

Úgy tűnik, hogy James Wan rendező képregényfilmje nagyot fog szólni, mert pokoli jó előzetest kapott az Aquaman. Már az első előzetes után is kilógót Arthur Curry (Jason Momoa) önálló szuperhősfilmje a DC Moziverzumból, de talán pont ez adja varázsát és sikerét majd decemberben. Ezt igazolták az első reakciók is, mások elmondása alapján a Warner végre szakított a DC komor és sötét hangvételével, és Wonder Woman sikere után sokkal lazább és „színesebb” kalandnak ígérkezik az Aquaman is.

A lap tetején található új előzetes bemutatójára tegnap került sor New Yorkban a Warner és DC páros paneljén. A szokatlanul hosszú a trailer, több mint 5 percesre sikerült a legújabb előzetes, ami két teljes klipet is tartogat, miközben több tucat új jelenetet kapunk a főszereplőkről, Aquamanről, Meráról (Amber Heard) és Black Mantáról (Yahya Abdul-Mateen II), de a címszereplő klasszikus jelmezét is adaptálták a képregényekből. A trailer hossza jól reprezentálja a stúdió vert helyzetét, de talán egy új korszak van születőben Atlantisz királyával.

És akkor mutatjuk nektek Atlantisz királyának klasszikus jelmezét is:

Az Aquaman országos bemutatója 2019. december 13-án lesz.

Még több a témában...

Azt pletykálják a The Batman filmről, hogy …

Kévés Bence Mihály

Chris McKay: A Nighwing kib***ott jó film lesz!

Kévés Bence Mihály

Újabb forgatási képek Ewan McGregor Fekete Maszk karakteréről

Kévés Bence Mihály

A weboldalon cookie-kat használunk, amik segítenek minket a lehető legjobb szolgáltatások nyújtásában. Weboldalunk további használatával jóváhagyja, hogy cookie-kat használjunk. Elfogad Tovább