Wide Screen
Image default
BRÉKING Előzetesek

A Warner egy 5 perces Aquaman előzetest mutatott be

Jason Momoa a napokban már utalt egy új Aquaman előzetesre, amit tegnap a New Yorki Comic-Conon be is mutatott a stúdió.

Jason Momoa a napokban már utalt egy új Aquaman előzetesre, amit tegnap a New Yorki Comic-Conon be is mutatott a stúdió.

Úgy tűnik, hogy James Wan rendező képregényfilmje nagyot fog szólni, mert pokoli jó előzetest kapott az Aquaman. Már az első előzetes után is kilógót Arthur Curry (Jason Momoa) önálló szuperhősfilmje a DC Moziverzumból, de talán pont ez adja varázsát és sikerét majd decemberben. Ezt igazolták az első reakciók is, mások elmondása alapján a Warner végre szakított a DC komor és sötét hangvételével, és Wonder Woman sikere után sokkal lazább és „színesebb” kalandnak ígérkezik az Aquaman is.

A lap tetején található új előzetes bemutatójára tegnap került sor New Yorkban a Warner és DC páros paneljén. A szokatlanul hosszú a trailer, több mint 5 percesre sikerült a legújabb előzetes, ami két teljes klipet is tartogat, miközben több tucat új jelenetet kapunk a főszereplőkről, Aquamanről, Meráról (Amber Heard) és Black Mantáról (Yahya Abdul-Mateen II), de a címszereplő klasszikus jelmezét is adaptálták a képregényekből. A trailer hossza jól reprezentálja a stúdió vert helyzetét, de talán egy új korszak van születőben Atlantisz királyával.

És akkor mutatjuk nektek Atlantisz királyának klasszikus jelmezét is:

Az Aquaman országos bemutatója 2019. december 13-án lesz.

Még több a témában...

Patty Jenkins rendező elárulta, hogy lesz-e romantikus kapcsolat a Wonder Woman 1984-ben Diana és Barbara között

Kévés Bence Mihály

A Batmobile legapróbb részleteit is jól szemügyre vehetjük a The Batman-filmhez készült modellterven

Kévés Bence Mihály

David Ayer szerint a Deadpool miatt csináltak vígjátékot az Öngyilkos osztagból

Kévés Bence Mihály

Úgy tűnik, hogy Adblock kiegészítőt használsz, blokkolod a hirdetéseket.

Segítsd a munkánkat azzal, hogy engedélyezed a weboldalon megjelenő hirdetéseket.

Zárd be, ha nem szeretnél támogatni minket | Segítség? Kapcsolat