Főoldal Filmek Kiderülhetett, mennyi időt tölt képernyőn Amber Heard az Aquaman és az elveszett királyság című filmben
Filmek

Kiderülhetett, mennyi időt tölt képernyőn Amber Heard az Aquaman és az elveszett királyság című filmben

A pletykák ellenére nem vágták ki Amber Heard jeleneteit.

626
Mera Aquaman
Forrás: Warner Bros.

Most minden szem a DC Extended Universe jövőjére szegeződik. Az elmúlt időben több negatív cikk is megjelent, miután az új vezetőség kézbe vette az irányítást, reformot hirdettek, de talán a legszomorúbb hír, hogy a Batgirl teljes egészében megy a kukába. Egy másik példa erre, hogy Amber Heard családon belüli erőszakos vádjai után maradhat-e Mera az Aquaman és az elveszett királyságban.

Amber Heard vitákba keveredett, és a közvélemény meglehetősen negatívan ítéli meg a Johnny Depp volt férjével folytatott rágalmazási perét követően. Végül elvesztette a pert, s találgatásokba kezdtek a rajongók, hogy a Warner Bros. Pictures miként reagál az ügyre, az Aquaman közelgő folytatásában megtarthatja-e a szerepét, de állítólag az eset után a stúdió megnyirbálta Mera jeleneteit, kisebb szerepet kap az első részhez képest. Azt a pletykát viszont mindenki tagadta, hogy teljesen kivágták volna a filmből.

A Heroic Hollywood alapítója és főszerkesztője, Umberto Gonzalez részt vett egy Twitter Space-ben Erik Davisszel, hogy megvitassák a DC Films jövőjét a Batgirl törlése után. A beszélgetés alatt természetesen szóba került az Aquaman folytatása is, hogy mennyi időt tölt majd a képernyőn Amber Heard.

Erik Davis úgy hallotta, hogy az Aquaman és az elveszett királyság elkészült… És bárhogy is alakul, Amber Heard szerepelni fog benne. Többet ő sem tudott meg a szerepről, de amennyire hallotta, a film elnyerte tetszését a Warner Bros. Discovery új vezetőségének. Umberto Gonzalez is azon a véleményen van, hogy Amber Heardöt nem vágták ki a filmből a korábbi hírek ellenére sem, ugyanakkor szerepét jelentősen lecsökkentették. Az egyik forrása szerint mindössze 20 percnyi játékidőt kap, de ez akár még változhat is, akár extra jeleneteket is kaphat.

Az Aquaman és az elveszett királyság 2023. március 17-én kerül a mozikba.

Aquaman Mera
Szerző
Kévés Bence Mihály

A filmek és sorozatok varázslatos világába csöppentem, és az élet túl rövid ahhoz, hogy rossz filmeket nézzünk.

Szólj hozzá!

Közelgő események

Még több a témában...