Főoldal Filmek Amber Heardöt kivágják az Aquaman folytatásából, és a Warner Bros. újracastingolja Mera szerepét?
Filmek

Amber Heardöt kivágják az Aquaman folytatásából, és a Warner Bros. újracastingolja Mera szerepét?

Az Aquaman folytatását idén télen mutatják be mozikban.

191
Mera Aquaman
Forrás: Warner Bros.

Egy néhány perce megjelent pletyka szerint Amber Heardöt kivágták az Aquaman és az elveszett királyság című folytatásból a Warner Bros. pedig úgy döntött, hogy a DC Comics adaptációi miatt újracastingolják Mera szerepét, miután a színésznő pert veszített Johnny Depp ellen múlt héten, de hangsúlyozzuk, kezeljük fenntartásokkal az állításokat.

A cikkben elhangzott megállapításokat, következtetéseket nem hivatalos tényekre alapozzuk, így a leírtakat fogadjátok fenntartásokkal.

A hónap elején Johnny Depp megnyerte a volt felesége, Amber Heard elleni nagy horderejű bírósági csatáját, miután hathetes tárgyalást folytatott a virginiai Fairfax megyében. A héttagú esküdtszék megállapította, hogy Heard rágalmazta Deppet, amikor egy véleménycikket írt, amelyben azt állította, hogy családon belüli erőszak áldozata volt, de az Aquaman sztárja is nyert ellenkeresete egy pontján. Az esküdtszék tagjai összesen 15 millió dollár kártérítést ítéltek meg Deppnek, amit a virginiai törvények miatt 10,35 millió dollárra csökkentettek, míg Heard 2 millió dollárt kapott.

Jason Momoa főszereplésével forgatott filmben a 36 éves színésznő szerepe erősen megkérdőjeleződött, amikor részt vett abban a hathetes rágalmazási perben, amelyet volt férje, Johnny Depp indított ellene. A per során Amber maga is elismerte, hogy nem tudta, hogy karaktere bekerül-e a film végső változatába. Bár szerepet kap a filmben, Heard állítása szerint jelentősen megnyirbálták szerepét, és mindössze néhány percet kap csak a filmben. A JustJared.com most arról számol be, hogy Amber Heardöt kivágták James Wan rendező Aquaman és az elveszett királyság végső vágásából.

Az igazsághoz tartozik, hogy annyira nem lenne döbbenetes a hír, ha Heard jeleneteit teljesen kivágnák a DC Comics adaptációjából a történtek fényében, miután néhány részlet napvilágot látott a színésznő és volt férje, Johnny Depp nagy nyilvánosságot kapott rágalmazási perében, de a Variety most megcáfolta a jelentést. Heard szóvivője szerint “a pletykacunami ugyanúgy folytatódik, mint az első naptól kezdve – pontatlan, érzéketlen és kissé őrült”.

Heard korábban azt állította, hogy az Aquaman 2 szerepét “lecsökkentették” a Johnny Depp-pel való szakítását követően, amit a DC Films vezetője később tagadott egy interjúban. Katherine Arnold szerint a Warner Bros. kész volt kirúgni Heardöt a készülő folytatásból, hogy a folyamatban lévő ügyhöz kapcsolódó negatív hírveréstől megszabaduljon. A Warner Bros. vezetője, Walter Hamada azonban úgy nyilatkozott a The Hollywood Reporter lapnak, hogy valójában nem így történt, más dolog miatt vették fontolóra, hogy kirúgják a színésznőt.

Hamada azt állítja, hogy a kémia hiánya miatt a Warner Bros. fontolgatta Heard kirúgását, de döntést nem hoztak az első rész forgatása után.

A nap végén, amikor megnézed a filmet, úgy tűnik, hogy nagyszerű a kémia közöttük. De én csak azt tudom, hogy az utómunka során rengeteg erőfeszítésbe került, hogy ez így legyen. Néha csak úgy összerakod a karaktereket a vásznon, és máris működnek. Ez olyan, mint ami egy filmsztárt filmsztárrá tesz. Tudod, ha látod. A kémia nem volt meg… Ez a mostani sokkal nehezebb volt, mert nem volt meg a kémia kettejük között.

Walter Hamada

Végül azért maradhatott Heardnél Mera szerepe a második részre, mert Jason Momoa színész és James Wan rendező kiállt a színésznő mellett. Nyilvánvalóan nem tett jót Heardnek, hogy pert vesztett, ugyanakkor továbbra is a levegőben lóg, hogy mi lesz a sorsa a jövőben. Könnyen elképzelhető, hogy valóban leváltják, és újra leosztják majd Mera szerepét.

Aquaman Mera

Szerző
Kévés Bence Mihály

A filmek és sorozatok varázslatos világába csöppentem, és az élet túl rövid ahhoz, hogy rossz filmeket nézzünk.

Szólj hozzá!

Közelgő események

Még több a témában...

Lex Luthor
Filmek

A Superman: Legacy Lex Luthor szerepére bejelentkezett egy színész

Lex Luthor is szerepelni fog James Gunn készülő Superman: Legacy című filmjében.

Aquaman és az Elveszett Királyság
Előzetesek

Az Aquaman és az Elveszett Királyság új előzetesében Fekete Manta mindenkit lever, aki az útjában áll

Arthur Curry végső csatájára készül a bosszúra szomjas Fekete Manta ellen az...

Aquaman és az elveszett királyság
Filmek

Jason Momoa gyakorlatilag megerősítette, ennyi volt Aquamanként, és egy másik karaktert játszik

Az Aquaman és az Elveszett Királysággal gyakorlatilag ennyi volt ennek a franchise-nak.

María Gabriela de Faría
Filmek

María Gabriela de Faría játszhatja a Superman: Legacy főgonoszát

María Gabriela de Faría csatlakozik a DC Univerzumhoz, méghozzá James Gunn készülő...