Aquaman Mera

Egy jelentés szerint alig néhány percet lesz képernyőn Amber Heard az Aquaman és az elveszett város folytatásában

Nem vették el tőle a szerepet, hanem gyakorlatilag kiírták a filmből.

Miután Amber Heard azt nyilatkozta, hogy a Warner Bros. lecsökkentette a szerepét az Aquaman és az elveszett királyság című folytatásban, egy új jelentés szerint Mera királynő összesen valamivel kevesebb, mint 10 percet fog szerepelni a folytatásban.

Amber Heard tegnap ismét kénytelen volt megjelenni a bíróságon Johnny Depp elleni pereskedésben. Heard azt nyilatkozta tegnap, hogy az Aquaman és az elveszett város című filmben betöltött szerepét jelentősen lecsökkentették az ügy miatt. Több pletyka is volt arról, hogy a stúdió megválik a színésznőtől (köztük az a sok millió rajongó, akik aláírták azt a petíciót, hogy Heardot kiszorítsák a szerepből), végül azonban egy ügyesebb megoldáshoz nyúlt, redukálták a karaktert a filmben.

Most a The New York Post által megosztott pletyka szerint Heard kevesebb mint 10 percet fog szerepelni az Aquaman folytatásában. Ez óriási különbség a 2018-as blockbuster főszerepéhez képest, és némi súlyt ad azoknak az elméleteknek, amelyek szerint Mera-t a folytatás elején megölik.

Heard először Az Igazság Ligája című filmben játszotta a DC Comics karakterét. Jeleneteit Joss Whedon újraforgatta, és a kérdéses angol akcentusát is eltüntették az utómunka során. Ezt a Zack Snyder: Az Igazság Ligája bővített kiadásában hallhattuk, valamint extra jeleneteket is rögzítettek a rendezői kiadáshoz. Továbbra sem tudni, hogy a Warner Bros. mihez kezd a karakterrel, esetleg mégis arra a döntésre jutnak, hogy megválnak a színésznőtől, s újraosztják valaki másnak a szerepet.

Kézhez kaptam egy forgatókönyvet, majd egy új verziót belőle, amiből olyan jeleneteket töröltek, amelyekben akció volt, amelyek az én karakteremet és egy másik karaktert mutatták be, anélkül, hogy spoilereznék, két karaktert, akik egymással harcolnak, és alapvetően egy csomó mindent kivettek a szerepemből. Egyszerűen kivettek egy csomót.Amber Heard

A DC Extended Universe folytonosságát átíró Flash tökéletes ürügyet szolgáltathat arra, hogy valaki mást castingoljanak Mera szerepére, szóval inkább annak drukkoljunk, hogy a karaktert a háttérbe szorítsák a második részben, minthogy megöljék. Bár a Multiverzum miatt még ez sem jelentené Mera úrnő teljes vesztét a filmvásznon.

Az Aquaman és az elveszett királyság 2023. március 17-én kerül a mozikba.

Aquaman Mera
Total
1
Shares
Previous Article
Star Wars: Az utolsó Jedik

A Lucasfilm csak elhalasztotta Rian Johnson új Star Wars trilógiájának a bemutatóját

Next Article
She-Hulk

She-Hulk: Attorney at Law előzetesében She-Hulk mellett Hulk és még Förtelem is megmutatja magát

Related Posts