Bosszúállók: Végjáték

Kevin Feige megerősítette, hogy egy bizonyos ponton elkészül a Bosszúállók 5.

Érkezni fog a Bosszúállók ötödik része.

Habár a Marvel Moziverzum 4. fázisában nem látjuk majd a Bosszúállók formációt, a Marvel Studios nem mondott le Föld legnagyobb hőseiről a nagy finálé után, csak picit pihenőre küldte őket. A Bosszúállók: Végjáték után valahol érthető a döntés, hogy szükség van egy kisebb szünetre, egy felvezetőre, amivel megalapozzák a következő sikert.

A 2019-ben bemutatott Bosszúállók: Végjáték volt a The Infinity Saga csúcspontja, de az első három fázis utolsó fejezete a Pókember: Idegenben volt 2019 nyarán. Mikor a Marvel Studios két éve nyáron bejelentette a 4. fázist, sokan hiányolták a következő Bosszúállók-filmet a tábláról, de nyilván ez nem jelenti azt, hogy a jövőben az univerzum védelmére nem fognak összeállni a Bosszúállók, még ha ezt egy új formációval is teszik.

Kevin Feige az amerikai IGN lapnak adott interjút, amiben megerősítette, hogy lesz Bosszúállók 5. A stúdió frontembere nem árulta el, hogy mikor kerül sor majd az ötödik részre, de azt határozottan kijelentette, hogy a 4. fázis fogja megalapozni majd ennek az új filmnek a sztoriját. Korábban Kevin Feige úgy fogalmazott, hogy a következő fázisban olyan új karaktereket mutatnak be nekünk, akikről sok néző még nem is hallott. Szóval még az is kérdőjeles, hogy kik lesznek majd ott az új Bosszúállókban, hiszen az utolsó filmben sok karakternek búcsút intettünk.

A Végjáték lett minden idők legsikeresebb filmje (bruttó 2,787,965,087 dollár), ami egy tíz éven át tartó rekordot döntött meg. Az Avatar tartotta a legtöbb bevételt termelő alkotás címét, de két éve a Bosszúállóknak sikerült letaszítani a trón legfelső fokáról James Cameron alkotását. Egy ilyen hatalmas siker és elismerés után a Disney sem szeretné sokáig visszatartani a Bosszúállókat, de hogy mikor láthatjuk őket újra, az még a jövő titka, különösen a mostani helyzetre való tekintettel, amikor még a bemutatókban sem lehetünk biztosak.

Kevin Feige
Total
50
Shares
Previous Article

Fényes jövő a Star Wars játékok előtt?

Next Article
Bravia Core

A Sony is beszáll a streamingháborúba, de ígéretük szerint 4K Blu-ray minőségű szolgáltatást kínál majd a Bravia Core

Related Posts

Ne maradj le a hírekről, kövess minket a Facebook-on is!