Kevin Feige megerősítette, hogy a Bosszúállók: Végtelen háború befejezése tervezett volt

A Marvel Studios elnöke megerősítette, hogy előre eltervezett volt a Bosszúállók: Végtelen háború fináléja.

A Marvel Studios elnöke megerősítette, hogy előre eltervezett volt a Bosszúállók: Végtelen háború fináléja.

Mikor a Marvel bejelentette a harmadik fázist, akkor a két Bosszúállók-film még kétrészesként szerepelt a listán, később a stúdió megváltoztatta azt, s azután már úgy beszéltek róluk, mint két önálló részről, egymás folytatásairól. Russo fivérek ezt azzal magyarázták, hogy történetét és cselekményét tekintve a Bosszúállók: Végjáték hiába a Végtelen háború folytatása, képes megállni saját lábán is, felesleges lett volna két részre bontani a harmadik részt.

A Marvel hosszú éveken át készítette fel a rajongókat az univerzum egyik legnagyobb gonoszának eljövetelére, Thanosra, de arra talán a legnagyobb rajongók sem számítottak, hogy ennyire tragikus véget ér a Végtelen háború, ahol az Őrült Titán egy csettintéssel kiirtotta a fél univerzumot. A Variety és az iHeartRadio készített közös podcast adást Kevin Feigevel, ahol a producer megerősítette, hogy első percektől erre készültek.

Egyszerre csináltuk meg a Végtelen háborút és a Végjátékot, de ezeket a filmeket tartott legtovább elkészíteni, amit valaha csináltunk. Négy évig tartott, majdnem ötig. Teljesítettük ígéretünket, amiről mindig is álmodtunk, és amit bemutattunk a filmben. És az, ahogy a világ megkapta a Végtelen háborút, az csodálatos volt, pontosan ezt akartuk.

Kevin Feige mindig is arra számított, hogy rajongók hasonlóképpen fognak reagálni a Végtelen háborúra, illetve elmagyarázta azt is, hogy tudatosan ért véget úgy a film, miközben a legtöbb film egy hős győzelmével fejeződik be. [penci_blockquote style=”style-3″ align=”none” author=”Kevin Feige”]Ami a befejezést illeti, szeretném emlékeztetni az embereket, hogy éveken át dolgoztunk minden filmünkön, és biztos vagyok benne, hogy a jövőben is így lesz ez. Bármikor győzhet egy jó srác, egy jó nő, a jó szuperhős. „Megjósolható, hogy a jó fiú nyer.” Néha ez szórakoztató, de emlékszem arra, hogy „azon tűnődöm, hogy mit fognak csinálni, amikor már nem lesznek?” Mert tudtuk, hogy ez eljön, és nem alakulhatott volna jobban. A reakció a legjobb volt. A reakció mindent megért.[/penci_blockquote]

[penci_related_posts dis_pview=”yes” dis_pdate=”no” title=”Még több a témában…” background=”” border=”” thumbright=”yes” number=”4″ style=”list” align=”none” withids=”” displayby=”tag” orderby=”rand”]

Azt már tudjuk, hogy Thanos mit tett, s ezzel sok szeretett karakterünktől elbúcsúztunk a Végtelen háború végén, de hogy milyen fordulatot hoz a Végjáték jövő áprilisban, hogyan fordítják vissza a titán Megtizedelését, kik azok a hősök, akik túlélik a végső összecsapást, nos ezekre a kérdésekre kell választ kapnunk a Bosszúállók következő részében.

A Bosszúállók: Végjáték országos bemutatója 2019. április 25-én lesz.

Total
4
Shares
Previous Article

Carrie Fisher sokat fog szerepelni a Star Wars: Episode IX részben

Next Article
Thanos Végtelen Kesztyű

Thanos szerepe a legnagyobb meglepetést tartogathatja Bosszúállók: Végjátékban

Related Posts

Ne maradj le a hírekről, kövess minket a Facebook-on is!