Főoldal Filmek Kevin Feige elmondása szerint a Venom 2. – Vérontó stáblista utáni jelenete sok koordinációt igényelt
Filmek

Kevin Feige elmondása szerint a Venom 2. – Vérontó stáblista utáni jelenete sok koordinációt igényelt

Jelentsen ez bármit is, nagy volt a kooperáció a jelenet miatt a két stúdió között.

197
Venom 2. - Vérontó
Forrás: Sony Pictures

A Venom 2. – Vérontó legnagyobb meglepetése – már legalábbis a rajongók szerint – a stáblista utáni jelenet volt. Erről a bizonyos jelenetről faggatták a Marvel Studios elnökét, hogyan valósította meg mindezt a két stúdió, miközben a két karakter látszólag másik univerzumban mozog, de ez hamarosan változni fog. A határok abszolút elmosódnak a következő években a szuperhősök között, és szabad lesz az átjárás.

Figyelem! A cikkben spoiler olvasható.

Ebben a bizonyos jelenetben azt láttuk, ahogy Eddie Brock (Tom Hardy) és szimbiótája vélhetően egy másik univerzumban találja magát, történetesen éppen a Marvel Moziverzumban térnek magukhoz. A tévékészüléken J. Jonah Jameson (J.K. Simmons) éppen a Hírharsona híreit olvassák be, köztük azt a részt emelik ki, amit a Pókember: Idegenben stáblista utáni jelenetében láttunk, amikor Mysterio leleplezte Pókember személyazonosságát. Venom szemlátomást megkedvelte Pókembert… dehogy is! Ha tehetné, ott helyben felzabálná a falmászót.

Az, ami történt Venommal ebben a jelenetben, egyértelműen kapcsolódik a Pókember: Nincs visszaút című multiverzumához és az első előzetesben megjelent gonosztevőkhöz. Sokan azóta is vitáznak azon, hogy első előzetesben kit láttak. Egyesek szerint Venom, mások szerint inkább a Gyík, de még egyiket sem erősítették meg. Hogy mi következik ezután, az egyelőre rejtély.

Az Örökkévalók premierjén a The Hollywood Reporter kérdéseire Kevin Feige a tőle megszokott elegáns válasszal zárta rövidre a kérdést, hogy mit jelent a Venom 2. – Vérontó legvégső jelenete a folytatásra nézve.

Rengeteg egyeztetés volt, és ha még nem ismeritek az összeset, akkor nem én leszek az, aki elmondja nektek. De igen, a Sony és a Marvel, illetve a Venom és a Nincs hazaút csapata között volt egyeztetés. Együtt dolgoztunk rajta.

Kevin Feige

Egyértelműen valami nagyobb dolog van a háttérben, és megkockáztatjuk, ha ennél többet tudnánk a színfalak mögötti egyeztetésekről, azzal rontanánk a Pókember: Nincs hazaút élményén. A készítők korábban már megerősítették, elkerülhetetlen, hogy Venom és Pókember útja egyszer keresztezni fogja egymást, de még nem tudjuk, hogy mikor jön ez el. Andy Serkis rendező előbb szeretné még felfedezni a Venom univerzum más gonosztevőit, mielőtt összeeresztenék a két ellenfelet.

A Pókember: Nincs hazaút bemutatóját december 16-ára tűzték ki.

Venom 2. - Vérontó

Szerző
Kévés Bence Mihály

A filmek és sorozatok varázslatos világába csöppentem, és az élet túl rövid ahhoz, hogy rossz filmeket nézzünk.

Szólj hozzá!

Közelgő események

Még több a témában...

Deadpool 3.
Filmek

A Deadpool 3. forgatási fotóján lefejezték az egyik visszatérő X-Ment

Egy visszatérő X-Men látható a Deadpool 3. forgatási fotóján, akit szó szerint...

Vasember
Filmek

Kevin Feige végre reagált azokra a pletykákra, hogy Robert Downey Jr. visszatérhet Vasemberként

Megszólalt a témában a Marvel Studios vezetője is, hogy visszatérnek-e az eredeti...

Madame Web
Előzetesek

Megjelent a csajokkal teli Madame Web előzetese magyarul

Magyar szinkronnal is elérhető a Madame Web első nagy előzetese.

Pókember: Idegenben
Filmek

Tom Holland csak akkor fog újra Pókembert játszani, ha megéri visszatérni

Nyomós ok kell azért, hogy elkészüljön a Pókember 4.