Főoldal Filmek Andy Serkis még a Pókember előtt szeretné a Ravencroft többi gonosztevőjét is bemutatni
Filmek

Andy Serkis még a Pókember előtt szeretné a Ravencroft többi gonosztevőjét is bemutatni

A rendező vajon itt a Baljós Hatos formációra utalt?

577
Ravencroft

A Venom 2. – Vérontó rendezője nem először beszél arról, hogy Venom és Pókember útjai találkozni fognak a jövőben, de még mielőtt erre sor kerülne, meg kell tennünk egy rövid utat. Andy Serkis korábban úgy fogalmazott, hogy nem szeretné elkapkodni, hogy összeeresszék a két karaktert, hiszen annyi mindent el lehet még mesélni Venomról és más gonosztevőkről.

A Ravencroft Intézet gyakorlatilag a Marvel szupergonoszainak a gyűjtőhelye és börtönje egyben. A helyszín először A csodálatos Pókember 2. részében jelent meg a filmvásznon, legközelebb pedig a Venom 2. – Vérontó című filmben lesz látható a Ravencroft. Minden jel szerint a Sony Pictures nem mondott le arról, hogy bemutassa a Baljós Hatost a filmvásznon, és ebben a Ravencroft fontos szerepet kaphat, ugyanis a helyszín könnyen összekötheti majd a gonosztevőket.

Sokan szeretnék már látni, ahogy Tom Hardy Venomja és Tom Holland Pókembere találkoznának egy crossoverben, de erre még várnunk kell egy kicsit. A Screen Rantnak adott interjúban Andy Serkis rendező azonban elárulta, hogy mielőtt erre sor kerülne, a Ravencroft gonosztevőit szeretné bemutatni.

De azt hiszem, hogy a többi szupergonoszban valós lehetőség van a bemutatásra, akik a Ravencroftban raboskodnak. Szerintem olyan sok van… olyan termékeny a termőtalaj ott. Ez lenne az a homokozó, amiben igazán szívesen játszanék. Kik rejtőznek ott, akik kitörhetnek [a ketrecből]?

Andy Serkis

Tom Hardy második alkalommal bújik Eddie Brock bőrébe, ám ezúttal egy legendás ellenfelet kap Vérontó személyében, akit Woody Harrelson kelt életre. Harrelson karakterével már az első film stáblista végi jelenetében is találkoztunk, ami tényleg csak egy felvezető volt, de ahogy a Venom 2. címe is mutatja, a folytatásban kő kemény szimbiota-harc várható. Kettőjük mellett visszatér még Michelle Williams (Anne Weying), új belépőként pedig Naomi Harris, aki Sikoly szerepét kapta, valamint Stephen Graham is látható lesz, ám eddig titokban tartották szerepét a történetben.

Venom 2. – Vérontó című filmet nem fogják eltolni többet, október 14-én bemutatják azt a mozikban.

Venom 2. - Vérontó
Szerző
Kévés Bence Mihály

A filmek és sorozatok varázslatos világába csöppentem, és az élet túl rövid ahhoz, hogy rossz filmeket nézzünk.

Szólj hozzá!

Közelgő események

Még több a témában...

Amerika kapitány: Szép új világ
Filmek

Az állítja Giancarlo Esposito, hogy eddig senki nem találta el szerepét az Amerika kapitány: Szép új világban

Giancarlo Esposito már feltűnt az Amerika kapitány: Szép új világ előzetesében.

The Falcon and the Winter Soldier
Filmek

Mikor és hány órás lesz a Marvel Studios panelje a San Diego-i Comic-Conon?

Megerősítést kapott a Marvel Studios prezentációja a San Diego-i Comic-Conon.