Főoldal Sorozatok Kevin Feige elárulta, miben lesz más a Titkos Invázió című sorozat a képregényektől
Sorozatok

Kevin Feige elárulta, miben lesz más a Titkos Invázió című sorozat a képregényektől

A Titkos Inváziót is megfilmesíti a Marvel Studios.

586
Titkos Invázió

A Titkos Invázió a Marvel képregények egyik legambiciózusabb eseménye, amit még 2008-ban jelentettek meg, most pedig Marvel Studios arra készül, hogy a Disney+ streamingszolgáltatón is bemutatja ezt a nagyszabású történetet a képernyőn. Még tavaly decemberben kapott megerősítést, hogy a korábban Nick Fury nevével beharangozott sorozatot ezzel a címmel fogják bemutatni a jövőben.

2020 év végén a Disney Investor Day alatt jelentették be, hogy Samuel L. Jackson és Ben Mendelson is visszatér a Titkos Invázió eseményeit feldolgozó sorozatban. Múlt hétvégén a WandaVision népszerűsítése mellett a ComicBook oldal kérdéseire Kevin Feige arra is választ adott, hogy miben lesz más a Titkos Invázió című sorozat sztorija a képregényektől. Arra a kérdésre, hogy a Disney+ sorozata mennyire követi majd hűen az eseményeket és a karaktereket, Feige csak ennyit válaszolt:

Nos, a Titkos Invázió képregényekben több karakter volt, mint a Végjátékban.

Ez nem azt dolgozza fel, de annál inkább Sam Jackson és Ben Mendelson bemutatója, és támaszkodva a Titkos Invázió képregénysorozat paranoiás elemeire, ami nagyszerű volt a váratlan fordulatokkal. Bizonyára erre nagyobb figyelmet szentelünk majd, mint arra a kérdésre, hogy „Lehet több karaktert belezsúfolni, mint a Végjátékba?”

Kevin Feige

A Brian Michael Bendis író és Leinil Francis Yu rajzoló képregényében minden elképzelhető karakterről olvasni lehetett, majd a történet egy hatalmas csatával végződött New Yorkban. A Végjáték után felesleges lenne egy újabb grandiózus csatára hívni a hősöket, annál fontosabbak a részletek. Elképzelhetetlennek tartjuk, hogy Nick Fury és Talos ne kapcsolódnának majd a Marvel Kapitány 2. történetéhez, és valószínűleg a Pókember: Idegenben stáblista utáni jelenetére is magyarázatot ad majd.

Nick Fury
Szerző
Kévés Bence Mihály

A filmek és sorozatok varázslatos világába csöppentem, és az élet túl rövid ahhoz, hogy rossz filmeket nézzünk.

Szólj hozzá!

Közelgő események

Még több a témában...