Főoldal Filmek Kathleen Kennedy: Lucasfilm nem fogja “elfelejteni” a Star Wars trilógia folytatásának karaktereit
Filmek

Kathleen Kennedy: Lucasfilm nem fogja “elfelejteni” a Star Wars trilógia folytatásának karaktereit

Talán a folytatásban ezeket az új karaktereket is megkedveljük.

181
Star Wars: Skywalker kora

A Disney 2015-ben mutatta be a Star Wars folytatástrilógia első részét Az ébredő Erő alcímen, majd két folytatást követte, az utolsó részt pedig 2019-ben mutatták be, a Skywalker kora címen. A IX. résszel nemcsak az új trilógia ért véget, de a legendás Skywalker történet is a lezárult. Kathleen Kennedy, a Lucasfilm főnöke azonban nem tudja, hogy a filmek főszereplőit utoljára láttuk-e a filmvásznon, vagy a jövőben találkozhatunk az új karakterekkel.

Kennedy az Empire magazinnak adott interjút a The Book of Boba Fett Disney+ sorozat közelgő bemutatója előtt, amikor is röviden kitértek a Star Wars-folytatástrilógiára is. A Lucasfilm elnöke elárulta, hogy a stúdió nem felejtette el az új karaktereket. “Természetesen ezek nem olyan karakterek, akiket el fogunk felejteni” – mondta Kennedy. “Tovább fognak élni, és ezekről a kreatív csapattal is folynak a beszélgetések”.

Star Wars: Skywalker kora

Bár az új trilógia felettébb nagy figyelmet kapott, de leginkább a rajongók elégedetlenségével kapott hírnevet a három új rész. Valószínűleg a Lucasfilm nem ilyen folytatást gondolt, amikor létrehozta ezeket az új titokzatos karaktereket. Sajnos egyelőre nem tudni, hogy a trilógia három főszereplője – Daisy Ridley, Adam Driver vagy John Boyega – közül bármelyikük örömmel visszatérne a messzi-messzi galaxisba a történtek után, különösen, hogy a saját karriert építettek, és mindegyikük szeretné maguk mögött tudni a franchiset.

A következő alkotása, amit láthatunk a Disney+-on a The Book of Boba Fett című sorozat lesz decemberben, melyben Temuera Morrison visszatér a közkedvelt és a galaxis legendás fejvadásza szerepében, Boba Fettként. A karaktert legutóbb a The Mandalorian második évad fináléjában láttuk, amikor a Tatuinon átvette a hutt Jabba örökségét a Tatuinon, s elfoglalta a trónt. A sorozat producerei Jon Favreau és Dave Filoni lesznek, akik a hírek szerint a Marvel Studios sikeres MCU formátumát próbálják átvenni.

Szerző
Kévés Bence Mihály

A filmek és sorozatok varázslatos világába csöppentem, és az élet túl rövid ahhoz, hogy rossz filmeket nézzünk.

Szólj hozzá!

Közelgő események

Még több a témában...

Disney Plus
Filmek

A Disney+ decemberi megjelenései

Decemberben ezeket a filmeket és sorozatokat mutatja be a Disney+.

Klyo Ren
Filmek

Adam Drivert még mindig kísérti, hogy Kylo Ren megölte Han Solót Az ébredő Erőben

Sokan vitatják a pillanatot, amikor Kylo Ren megölte Han Solót.

A sógun
Sorozatok

Az FX saját gyártású minisorozata, A sógun 2024 elején érkezik a Disney+-ra

A John Wick sztárjaival érkezik jövőre A sógun a Disney+-ra.

Star Wars: Skywalker kora
Filmek

Daisy Ridley szerint a következő Star Wars nagyon más, mint amire számított

Daisy Ridley új Star Wars-filmje 15 évvel játszódik a Skywalker kora után.