Főoldal Filmek Katherine Waterston habozás nélkül igent mondana az Alien: Covenant folytatására
Filmek

Katherine Waterston habozás nélkül igent mondana az Alien: Covenant folytatására

Az Alien: Covenant bemutatója óta beszélnek egy olyan folytatásról, amit gyakorlatilag Ridley Scott már kigondolt, de a Fox eddig nem mondott igent.

492
Alien: Covenant

Az Alien: Covenant bemutatója óta beszélnek egy olyan folytatásról, amit gyakorlatilag Ridley Scott már kigondolt, de a Fox eddig nem mondott igent.

Sajnos a 2012-es Prometheus folytatása, az Alien: Covenant nem váltotta be a hozzáfűzött reményeket, s ezzel talán jó időre megpecsételte a franchise jövőjét. Pedig Ridley Scott a film bemutatója után nemsokkal úgy nyilatkozott, hogy már tervek vannak a folytatásra, és ha a stúdió is úgy akarja, akkor másfél éven belül foroghat az Alien: Awakening című folytatás, hogy végül kerek legyen a történet, s megérkezzünk A nyolcadik utas: a Halál klasszikushoz.

[penci_related_posts dis_pview=”yes” dis_pdate=”no” title=”Még több a témában…” background=”” border=”” thumbright=”yes” number=”4″ style=”grid” align=”none” withids=”” displayby=”tag” orderby=”rand”]

A film főszereplője, Katherine Waterston a The Playlistnek arról beszélt, hogy akár már holnap elvállalná a következő részt, azonban még ő sem tudja, hogy mi történik most a franchise-zal.

Nem élek Hollywoodban, így mindig én vagyok az utolsó személy, aki megtudja, hogyan fog alakulni a karrierem. Szóval valószínűleg nem én vagyok a megfelelő ember erre a kérdésre. De megértem az embereket, akik azt gondolták, hogy folytatást kap a Covenant, hiszen már a forgatás során szó volt róla, és nagyon érdekesnek hangzott. Teljes mértékig benne lennék a játékban, ha akarnának. Ez minden, amit tudok. Biztos vagyok benne, hogy megváltoztatták döntésüket. Rengeteg különböző ötlet volt a folytatásról. De abban az esetben, ha beszélek, akkor elspoilerezek valamit, úgyhogy inkább nem mondok semmit.

Waterston bizonytalansága nem sok jót jósol a franchisenak a jövőben, már csak azért sem, mert éppen most megy végbe a Disney-Fox fúzió, és a jelek szerint a Disney nem mutat hajlandóságot a horrorfilmek irányába, főleg nem egy olyannak, aminek lassan a legnagyobb rajongók is hátat fordítanak. Korábban az Empire Magazine érdekes dolgokat árult el a folytatásról, azonban később megcáfolták John Logan forgatókönyvíró és Ridley Scott vázlatában mi állt, de azt biztosra tudjuk, hogy Scott folytatásában a Tervezők és a mesterséges intelligencia kapott volna nagyobb szerepet.

Szerző
Kévés Bence Mihály

A filmek és sorozatok varázslatos világába csöppentem, és az élet túl rövid ahhoz, hogy rossz filmeket nézzünk.

Szólj hozzá!

Budapest Comic Con

Közelgő események

Még több a témában...

Gladiator
Filmek

A Gladiátor 2. eredeti költségvetése jelentősen megnőtt

Sok tényező hátráltatta a forgatást, ettől pedig szépen megnőtt a Gladiátor 2....

Gladiator
Filmek

Pozitívak a Gladiátor 2. első reakciói

Talán nincs veszélyben Maximus öröksége.

Paul Mescal
Filmek

Paul Mescal végzett a Gladiátor 2. munkálataival

Ha minden a tervek szerint halad, novemberben már láthatjuk is a folytatást.