Wide Screen
Image default
Filmek

Katherine Waterston habozás nélkül igent mondana az Alien: Covenant folytatására

Az Alien: Covenant bemutatója óta beszélnek egy olyan folytatásról, amit gyakorlatilag Ridley Scott már kigondolt, de a Fox eddig nem mondott igent.

Az Alien: Covenant bemutatója óta beszélnek egy olyan folytatásról, amit gyakorlatilag Ridley Scott már kigondolt, de a Fox eddig nem mondott igent.

Sajnos a 2012-es Prometheus folytatása, az Alien: Covenant nem váltotta be a hozzáfűzött reményeket, s ezzel talán jó időre megpecsételte a franchise jövőjét. Pedig Ridley Scott a film bemutatója után nemsokkal úgy nyilatkozott, hogy már tervek vannak a folytatásra, és ha a stúdió is úgy akarja, akkor másfél éven belül foroghat az Alien: Awakening című folytatás, hogy végül kerek legyen a történet, s megérkezzünk A nyolcadik utas: a Halál klasszikushoz.

A film főszereplője, Katherine Waterston a The Playlistnek arról beszélt, hogy akár már holnap elvállalná a következő részt, azonban még ő sem tudja, hogy mi történik most a franchise-zal.

Nem élek Hollywoodban, így mindig én vagyok az utolsó személy, aki megtudja, hogyan fog alakulni a karrierem. Szóval valószínűleg nem én vagyok a megfelelő ember erre a kérdésre. De megértem az embereket, akik azt gondolták, hogy folytatást kap a Covenant, hiszen már a forgatás során szó volt róla, és nagyon érdekesnek hangzott. Teljes mértékig benne lennék a játékban, ha akarnának. Ez minden, amit tudok. Biztos vagyok benne, hogy megváltoztatták döntésüket. Rengeteg különböző ötlet volt a folytatásról. De abban az esetben, ha beszélek, akkor elspoilerezek valamit, úgyhogy inkább nem mondok semmit.

Waterston bizonytalansága nem sok jót jósol a franchisenak a jövőben, már csak azért sem, mert éppen most megy végbe a Disney-Fox fúzió, és a jelek szerint a Disney nem mutat hajlandóságot a horrorfilmek irányába, főleg nem egy olyannak, aminek lassan a legnagyobb rajongók is hátat fordítanak. Korábban az Empire Magazine érdekes dolgokat árult el a folytatásról, azonban később megcáfolták John Logan forgatókönyvíró és Ridley Scott vázlatában mi állt, de azt biztosra tudjuk, hogy Scott folytatásában a Tervezők és a mesterséges intelligencia kapott volna nagyobb szerepet.

Még több a témában...

Megismerhettük Neill Blomkamp elkaszált Alien-filmjének néhány ötletét

Vigh Martin

Ridley Scott eredetileg teljesen más befejezést szánt A nyolcadik utas: a Halál főhősének

Kévés Bence Mihály

Johnny Depp visszatér a Legendás állatok következő részében

Vigh Martin

Úgy tűnik, hogy Adblock kiegészítőt használsz, blokkolod a hirdetéseket.

Segítsd a munkánkat azzal, hogy engedélyezed a weboldalon megjelenő hirdetéseket.

Zárd be, ha nem szeretnél támogatni minket | Segítség? Kapcsolat