Ridley Scott

Kevesebb Alien, több Android az Alien: Covenant folytatásban

Ridely Scott az Alien: Covenant folytatásáról beszélt, amiben még több androidot látnánk az Alienek kárára.

Ridely Scott az Alien: Covenant folytatásáról beszélt, amiben még több androidot látnánk az Alienek kárára.

Az Alien: Covenant rendkívül megosztó alkotás volt. Voltak, akik szerették a filmet, akadtak olyanok, akik hiányt éreztek, és voltak, akik szimplán csak utálták és azzal vádolták a rendezőt, hogy tönkretette a franchiset. Az igazságot az arany középúton kell keresnünk, mert mindenkinek igaza van.

Scott korábban elárulta, hogy legalább még két Alien-filmet szeretne forgatni, mielőtt megérkezünk A nyolcadik utas: a Halál klasszikushoz, de látva a bevételi mutatókat, erre nem biztos, hogy sor kerül majd. Bár a rendezőnek konkrét tervei vannak, és már dolgoznak a Covenant folytatásán.

Úgy gondolom, hogy az Alienek evolúciós lépcsőjének végére érkeztünk, és ezt már azzal túlszárnyaltam, amit tettem az utolsó filmben, és a másik történetet a mesterséges intelligencia fejlődésével kellene lezárni. Egy olyan világot, amit az M.I. alkothat meg, ha új bolygón találja magát. Nagy elképzeléseink vannak a következő részre.

A Covenant után többen azzal magyarázták a legénység ostoba döntéseit, hogy Scott jobban kedveli a földönkívüli és mesterséges létformát, mint a legénység tagjait, amit részben megerősített a fenti nyilatkozatában. Még a Prometheusnál is érdekes mederbe terelhetik a franchiset, de vajon a stúdió mit szeretne?

Total
0
Shares
Previous Article

2019-ben érkezik az első Halálos iramban spin-off

Next Article

Martin Campbell visszatéréséről beszélt, hogy mit változtatna meg Bondon

Related Posts

Ne maradj le a hírekről, kövess minket a Facebook-on is!