Wide Screen
Image default
Filmek

Karen Gillan állítása szerint a trilógia legjobb forgatókönyvét kapta A galaxis őrzői vol. 3.

Karen Gillan a Jumanji: A következő szint népszerűsítése közben beszélt A galaxis őrzői vol. 3. forgatókönyvéről.

A Jumanji: A következő szint sztárja, Karen Gillan éppen a The Hollywood Reporternek adott interjút, miközben a Nebulát alakító színésznő az Őrzők visszatéréséről is beszélt. Gillan elárulta, hogy mennyire bízik benne, hogy végre zöld lámpát kap A galaxis őrzői vol. 3. és hamarosan elkezdik a forgatást, amit eredetileg ekkorra már filmre is vettek volna, ha 2018 nyarán a Disney nem rúgja ki James Gunnt, s késlelteti ezzel a projektet. Persze azóta sok víz lefolyt a Dunán is, és végül Alan Horn megbocsátott kedvenc rendezőnknek, így a The Suicide Squad után visszatér a Marvelhez.

Gilla nem tudta megmondani, hogy a forgatást mikor kezdik, ugyanakkor elárulta, hogy mennyire zseniális forgatókönyvet kapott a trilógia befejező része.

Nem tudom pontosan [hogy James Gunn mikor kezdi a forgatást]. Szerintem az elkövetkező néhány évben sor kerül erre, de már olvastam [a forgatókönyvet], és azt hiszem, hogy a trilógia legjobbja. Tudom, mindannyian nagyon izgatottak vagyunk vakmerő vezetőnk, James Gunn visszatérése miatt. Szóval mindannyian nagyon várjuk a visszatérést.

Úgy hangzik, hogy a széria harmadik része messze nagyobb lesz, mint az előbbi két rész volt, ami érthető is, hiszen korábbi nyilatkozatok szerint a Marvel Moziverzumban új utat nyit majd más kozmikus utazások előtt. A Marvel Studios egyelőre nem erősítette meg, hogy mikor tervezik bemutatni a filmet, de több mint valószínű, hogy már az 5. fázis elején sort kerítenek erre.

Még több a témában...

Premierdátumot kapott a Fekete Özvegy-film, és borult a teljes 4. fázis menetrendje

Kévés Bence Mihály

KRITIKA: Thor: Sötét világ

Kévés Bence Mihály

Scarlett Johansson szerint a Fekete Özvegy-film egy családi dráma lesz

Kévés Bence Mihály

Úgy tűnik, hogy Adblock kiegészítőt használsz, blokkolod a hirdetéseket.

Segítsd a munkánkat azzal, hogy engedélyezed a weboldalon megjelenő hirdetéseket.

Zárd be, ha nem szeretnél támogatni minket | Segítség? Kapcsolat