Nebula

Karen Gillan állítása szerint a trilógia legjobb forgatókönyvét kapta A galaxis őrzői vol. 3.

Karen Gillan a Jumanji: A következő szint népszerűsítése közben beszélt A galaxis őrzői vol. 3. forgatókönyvéről.

Karen Gillan a Jumanji: A következő szint népszerűsítése közben beszélt A galaxis őrzői vol. 3. forgatókönyvéről.

A Jumanji: A következő szint sztárja, Karen Gillan éppen a The Hollywood Reporternek adott interjút, miközben a Nebulát alakító színésznő az Őrzők visszatéréséről is beszélt. Gillan elárulta, hogy mennyire bízik benne, hogy végre zöld lámpát kap A galaxis őrzői vol. 3. és hamarosan elkezdik a forgatást, amit eredetileg ekkorra már filmre is vettek volna, ha 2018 nyarán a Disney nem rúgja ki James Gunnt, s késlelteti ezzel a projektet. Persze azóta sok víz lefolyt a Dunán is, és végül Alan Horn megbocsátott kedvenc rendezőnknek, így a The Suicide Squad után visszatér a Marvelhez.

Gilla nem tudta megmondani, hogy a forgatást mikor kezdik, ugyanakkor elárulta, hogy mennyire zseniális forgatókönyvet kapott a trilógia befejező része.

Nem tudom pontosan [hogy James Gunn mikor kezdi a forgatást]. Szerintem az elkövetkező néhány évben sor kerül erre, de már olvastam [a forgatókönyvet], és azt hiszem, hogy a trilógia legjobbja. Tudom, mindannyian nagyon izgatottak vagyunk vakmerő vezetőnk, James Gunn visszatérése miatt. Szóval mindannyian nagyon várjuk a visszatérést.

Úgy hangzik, hogy a széria harmadik része messze nagyobb lesz, mint az előbbi két rész volt, ami érthető is, hiszen korábbi nyilatkozatok szerint a Marvel Moziverzumban új utat nyit majd más kozmikus utazások előtt. A Marvel Studios egyelőre nem erősítette meg, hogy mikor tervezik bemutatni a filmet, de több mint valószínű, hogy már az 5. fázis elején sort kerítenek erre.

Total
4
Shares
Previous Article
Chris Terrio

Az Igazság Ligája miatt Chris Terrio majdnem otthagyta a Skywalker kora írószobáját

Next Article

JÁTÉKBEMUTATÓ: Bad North / Kingdom Two Crowns

Related Posts

Ne maradj le a hírekről, kövess minket a Facebook-on is!