Főoldal Előzetesek Kaptunk egy új előzetest az új Sikolyhoz és egy sor karakterposztert a lehetséges gyilkosokról
Előzetesek

Kaptunk egy új előzetest az új Sikolyhoz és egy sor karakterposztert a lehetséges gyilkosokról

Vajon kit rejt ezúttal a Ghostface? Ki lesz a gyilkos az új Sikoly-filmben?

469

A múlt heten már kaptunk három ikonikus karakterposztert, amelyek Sydney-t, Gale-t és Dewey-t mutatták nekünk, mint lehetséges gyilkosokat a maszk mögött. A hétvégén pedig a Paramount Pictures további kilencet fedett fel a Sikoly franchise ötödik döféséből, illetve egy új előzetesszerűséget is a színészek kommentárjával, amely a potenciális gyilkosok hosszú sorát mutatja be.

A gyilkos kilétéről sok vita kialakult, egyesek szerint ezúttal akár az egyik főszereplőnk is lehet. Vajon Dewey Riley (David Arquette) vagy Gale Weathers (Courteney Cox) tényleg elárulhatja Sidney Prescottot (Neve Campbell) mindazok után, amin keresztülmentek? Vagy talán maga Sid kattan be, és maga bújik a maszk mögé, ami az egész életét megnehezítette?

A most bemutatott plakátokon szépen sorban haladva: Melissa Barrera mint Sam Carpenter, Dylan Minnette mint Wes Hicks, Jasmin Savoy Brown mint Mindy Meeks-Martin, Jenna Ortega mint Tara Carpenter, Jack Quaid mint Richie Kirsch, Mason Gooding mint Chad Meeks-Martin, az újonc Sonia Ammar mint Liv McKenzie, Mikey Madison mint Amber Freeman, valamint Marley Shelton Judy Hicks seriff szerepében. Érdekes módon hiányzik Kyle Gallner, aki várhatóan egy Vince nevű karaktert fog alakítani a filmben.

A hivatalos szinopszis szerint “huszonöt évvel azután, hogy brutális gyilkosságok sorozata sokkolta Woodsboro csendes kisvárosát, egy új gyilkos felveszi a Ghostface maszkját, és egy tinédzserek csoportját veszi célba, hogy felelevenítse a város halálos múltjának titkait. Neve Campbell (“Sidney Prescott”), Courteney Cox (“Gale Weathers”) és David Arquette (“Dewey Riley”) visszatérnek ikonikus szerepeikhez a Sikolyból Melissa Barrera, Kyle Gallner, Mason Gooding, Mikey Madison, Dylan Minnette, Jenna Ortega, Jack Quaid, Marley Shelton, Jasmin Savoy Brown és Sonia Ammar mellett.”

Sokáig nem volt biztos, hogy a korábbi részek három főszereplője ott lesz az ötödik filmben, de tavaly ősszel Neve Campbell véget vetett a hónapokon át tartó találgatásnak, amikor megerősítette visszatérését Sidney Prescott szerepében. Campbell mellett David Arquette elsőként kapott szerződést, majd nem sokkal később Courtney Cox is bejelentette visszatérését. Az előző négy rész triója tehát újra összeállt, rajtuk kívül pedig még Melissa Barrera és Jenna Ortega kap lehetőséget kulcsfontosságú karakter szerepében, valamint a The Boys és Az éhezők viadala sztárja, Jack Quaid is csatlakozott a szereplőgárdához.

A rendezői székben Matt Bettinelli-Olpin és Tyler Gillett páros foglal helyet, akik az Aki bújt rendezésével már bizonyítottak, rajtuk kívül a Radio Silence producerei is nagyon értik a dolgukat. Az előzetesek alapján jónak tűnik a film, amire már ne kell olyan sokat várni.

A filmet január 20-án fogják bemutatni a hazai mozikban.

Szerző
Kévés Bence Mihály

A filmek és sorozatok varázslatos világába csöppentem, és az élet túl rövid ahhoz, hogy rossz filmeket nézzünk.

Szólj hozzá!

Közelgő események

Még több a témában...

Sikoly
Filmek

Neve Campbell mellett visszatérhet a Sikoly egy másik állandó szereplője is

A Sikoly régi rajongóinak szeretnének kedvezni azzal, hogy visszahozzák az eredeti főszereplőket.

Sikoly VI
Filmek

Neve Campbell-t nem lepné meg egy telefonhívás, miután bedőlt a Sikoly VII

A Sikoly eredeti főszereplőjén múlhat a franchise jövője.