Joss Whedon

Joss Whedon sci-fi dráma sorozatot készít az HBO-nak

A Bosszúállók rendezője Joss Whedon visszatér a tévéképernyőkre, mert az HBO-val közösen készítik el a The Nevers című sorozatot.

A Bosszúállók rendezője Joss Whedon visszatér a tévéképernyőkre, mert az HBO-val közösen készítik el a The Nevers című sorozatot.

Az elismert író és rendező Joss Whedon az HBO-nál folytatja, ahol egy új sci-fi drámát terveznek forgatni. A The Nevers című sorozatot úgy lehet leírni, mint egy epikus sci-fi drámát. A történet középpontjában egy csoport viktoriánus nő áll, akik szokatlan képességekkel bírnak, miközben könyörtelen ellenségekkel néznek szembe és ennek fejébe még egy küldetést is kapnak, ami talán megváltoztatja a világot.

Az HBO-nak valószínűleg azért esett választása Whedonre, hiszen a rendező hasonló dolgokat vitt véghez a Bosszúállókkal még a Marvel Moziverzumnál. A rendezőnek a The Nevers lesz az első sorozata, amit a Fox stúdió Dollhouse sorozata óta készített a kisképernyőre. Egy forrás megjegyezte, hogy azért esett Whedonre a döntés, mert a HBO és a rivális Netflix között kialakult egy licitháború, és éppen ezért a legnagyobb kábelszolgáltató nem bízza a véletlenre a sorozatkészítést.

Az utóbbi időben nem úgy alakultak a dolgok Whedon számára, ahogy azt a rendező szerette volna. Előbb Az Igazság Ligája újraforgatásával verte ki a biztosítékot a rajongóknál, akik mai napig könyörögnek a Warnernek, hogy adják ki Zack Snyder rendezői változatát, majd jött az újabb kudarc, amikor távozott a Batgirl projekt éléről. Most itt a nagy lehetőség, hogy Whedon megmutassa tehetségét.

Total
0
Shares
Previous Article

Venom nem része a Marvel Moziverzumnak!

Next Article

Először lesz női gonosztevője a Star Trek franchisenak

Related Posts

Ne maradj le a hírekről, kövess minket a Facebook-on is!