Wide Screen
Image default
Filmek

Joss Whedon az egyikor Bosszúállók rendező is válaszolt Martin Scorsese kijelentésére

James Gunn után Joss Whedon sem hagyta szó nélkül Martin Scorsese tegnapi jelentését, miszerint a Marvel-filmek vidámparki kalandok, nem mozifilmek.

Akárcsak James Gunn, Joss Whedon is Twitteren válaszolt Martin Scorsese Marvel-filmekről alkotott véleményére, hogy a Marvel Moziverzum alkotásai lényegében vidámparki kalandok, s azok nem tekinthetők mozifilmeknek. Whedon tweetjében James Gunn szavait idézi, és hogy érzelmileg mennyire nagy elkötelezettségre vallott mindkét Bosszúállók-film elkészítése.

Először James Gunn szavaira gondolok, hogy szívét és elszántságát beletette A galaxis őrzőibe. Tisztelem Martint, és megértem álláspontját, de… Nos, mindig van egy ok, amiért „mindig mérges vagyok”.

Joss Whedon és James Gunn egyértelműen nem értenek egyet Scorsese gondolataival, miszerint a Marvel-filmek nem moziba való alkotások, merthogy ezekben a filmekben nincs érzelmi és szellemi tapasztalat, amit átadhatnának egy másik emberi lénynek. A legendás filmrendező kijelentésével mi sem feltétlen értünk egyet, hiszen elég csak a Bosszúállók: Végjáték fináléjára gondolni, amikor Vasember feláldozta magát, s mennyi érzelem szabadult fel a moziteremben ülő nézők között.

Azt pedig mindenki, még Kevin Feige, a Marvel Studios elnöke is elismeri, hogy a Marvel nem az Akadémia díjaira hajt – még akkor sem, ha a Fekete Párduc után a Bosszúállók: Végjáték is indul jövőre az Oscar-gálán– hanem a közönség jutalmazza őket azzal, hogy jegyet váltanak a filmekre.

Még több a témában...

Már magyar szinkronnal is nézhető a Pókember: Idegenben trailer

Kévés Bence Mihály

Crossbones visszatér egy másik Marvel-filmben?

Kévés Bence Mihály

Russo testvérek megválaszolták, hogy Nomad-ot látjuk-e a Végtelen háborúban

Kévés Bence Mihály

A weboldalon cookie-kat használunk, amik segítenek minket a lehető legjobb szolgáltatások nyújtásában. Weboldalunk további használatával jóváhagyja, hogy cookie-kat használjunk. Elfogad Tovább