Amerika Kapitány

A Disney már a Bosszúállók: Végjáték Oscar-jelöléséért kampányol

Közeledve a jövő évi Oscar-díjátadóhoz, a Disney megkezdte a Bosszúállók: Végjáték kampányát.

Közeledve a jövő évi Oscar-díjátadóhoz, a Disney megkezdte a Bosszúállók: Végjáték kampányát.

A Walt Disney Studios hivatalos weboldalán jelent meg egy kampány a Föld legnagyobb hőseiért, de a Bosszúállók mellett további négy film szerepel még a listán, amivel a Disney indulni kíván az Akadémia legrangosabb díjátadó ünnepségén, a 92. Oscar-gálán. [penci_related_posts dis_pview=”yes” dis_pdate=”no” title=”Még több a témában…” background=”” border=”” thumbright=”yes” number=”4″ style=”grid” align=”none” withids=”” displayby=”tag” orderby=”date”]

A kampányban a Végjáték mellett az Aladdin, a Toy Story 4., Az oroszlánkirály és a közelgő Jégvarázs 2. is helyet kapott. A stúdió egyelőre nem fedte fel, hogy a Végjátékot melyik kategóriában kívánja indítani, de nem nehéz kitalálni, hogy elsősorban a Legjobb filmért járó aranyszobrot szeretnék elhozni február elején Los Angelesből, ám abban is biztosak lehetünk, hogy más, köztük a vizuális effektekért járó kategóriában is indítani fogja a Marvel Moziverzum fináléját.

A Legjobb filmért járó jelölés adná magát, tekintettel arra, hogy a Bosszúállók világszerte meghódították a mozikat, s ezzel vált minden idők legtöbb bruttó bevételét termelő alkotása. Tekintettel a korábbi első helyesre, James Cameron Avatar-filmjére, valamint a Titanicra – szintén kaptak jelölést – valóban kijárna a Bosszúállóknak egy jelölés.

A Disney nem az egyedüli filmstúdió lesz az Akadémia ünnepségén, ugyanis a Warner Bros. hasonló reményekkel várja a 2020-as Oscar-gálát Todd Phillips Joker-filmjével, ami pár hete már bezsebelt egy rangos díjat, méghozzá az Arany Oroszlán díjat a Velencei Nemzetközi Filmfesztiválon.

Bosszúállók: Végjáték

Total
1
Shares
Previous Article
Megan Fox

Megan Fox padlóra került, miután összetűzésbe került Michael Bay rendezővel a Transformers-filmek forgatásán

Next Article
Joker

Joaquin Phoenix egyszerűen kisétált az interjúról, mikor az újságíró a Joker-film kapcsán feltett egy sokat vitatott kérdést

Related Posts

Ne maradj le a hírekről, kövess minket a Facebook-on is!