Kang, a hódító

Jonathan Majors megerősítette, hogy ő lesz Kang, a hódító A Hangya és a Darázs: Kvantumánia folytatásban

Nincs mellébeszélés, az időutazó gonosztevő érkezik a filmvászonra.

Gyakorlatilag a kezdetek óta arról pletykálnak, hogy Kang lehet A Hangya franchise harmadik rész és egyben a Marvel Moziverzum új szupergonosza. Amikor Jonathan Majors szerepet kapott A Hangya és a Darázs: Kvantumánia című filmben, többen is biztosra vélték, hogy ő lesz majd Kang, a hódító.

A bejelentés és a pletykák óta sem cáfolni, sem megerősíteni nem volt hajlandó a szerepet Majors. Most azonban végre megerősítést kapott, hogy az időutazó gonosztevőnek öltözik a trilógia utolsó felvonásában. Ezzel együtt a rajongók meggyőződése, hogy A Hangya 3. rész előtt még bemutatják a karaktert, történetesen a Loki című Disney+ sorozatban. Teóriák szólnak arról, hogy ő lehet a főgonosz, s Immortus személyében mutatkozik be a tévé képernyőin.

Majors nemrég megfordult a nagyon híres Golden Apple Comics képregényboltban, és örömmel újságolta el a rajongóknak, hogy ő játssza Kangot. Ahogy a lenti képen is látható, még egy R2-D2-es képet is aláírt a színész, és mint megtudtuk, ez volt az első alkalom, amikor Kangként írhatta alá.

Sok mindent nem tudunk elmondani a történetről, bár Kang és Cassie Lang szerepe miatt kezd körvonalazódni a sztori. A képregényekben a tinédzser apja nyomdokaiba lép, és saját belátása szerint szuperhőssé válik. Magát Stature-nek hívja a hős, aki többnyire inkább nagyobb méretet szeret ölteni, mint összezsugorodni. Valószínűleg ebből már látunk részt majd A Hangya harmadik részében is, különös tekintettel a megjelent pletykák után, hogy ez a film fogja felvezetni majd a Bosszúállók egy új formációját, a Fiatal Bosszúállókat. A másik pletyka szerint Cassie Lang mellett Hailee Steinfeld karaktere, Kate Bishop is szerepet kap majd a csapatban, akit jelenleg Clint Barton vett szárnyai alá a Sólyomszem Disney+ sorozatban. A fiatalok a folytatásban olyan gonosszal kerülnek szembe, mint Kang, a hódítóval.

Peyton Reed rendezőtől és írótól a filmet 2023. február 13-án fogják bemutatni a mozikban.

Total
1
Shares
Previous Article
Pókember

A Pókember: Nincs hazaút portékái három új Pókember-jelmezről is lerántották a leplet

Next Article
The Falcon and the Winter Soldier

Kevin Feige állítása szerint a COVID miatt egy dolgot kellett megváltoztatni Marvel Moziverzum 4. fázisában

Related Posts

Ne maradj le a hírekről, kövess minket a Facebook-on is!