Jon Watts

Jon Watts már tárgyal a Pókember 3. rendezői székéről

Miután a Sony Pictures és a Marvel Studios elásta a csatabárdot a Pókember balhét követően, Jon Watts már tárgyal visszatéréséről.

Miután a Sony Pictures és a Marvel Studios elásta a csatabárdot a Pókember balhét követően, Jon Watts már tárgyal visszatéréséről.

Annyira nem meglepő Jon Watts törekvése, hiszen a Pókember: Idegenben bemutatója után már úgy fogalmazott, hogy nagyon szívesen visszatérne a harmadik részre is, sőt, azt sem titkolta, hogy melyik karaktert látná szívesen Pókember ellenfeleként a jövőben. Most, hogy a Sony Pictures és a Marvel Studios új egyezségre jutott a megfilmesítés jogáról, Watts egy lépéssel közelebb került a Pókember 3. rendezői székéért. [penci_related_posts dis_pview=”yes” dis_pdate=”no” title=”Még több a témában…” background=”” border=”” thumbright=”yes” number=”4″ style=”list” align=”none” withids=”” displayby=”tag” orderby=”date”]

A mai nappal a rajongók kívánsága vált valóra azzal, hogy a két stúdió jobb belátásra jutott, s a Sony megengedte a Marvelnek, hogy Pókember újra a Marvel Moziverzumban szerepeljen. Mindkét fél szempontjából jól jön majd a közös munka, hiszen soha korábban nem volt még ilyen sikeres Pókember-film a mozik kasszái előtt, hiszen a Pókember: Hazatérés és a Pókember: Idegenben már kétmilliárd dollár fölött jár, és még a kritikusok is imádták Tom Holland játékában a képregények közkedvelt karakterét.

Akárhogy számolunk, sokat nem kell várnunk a hír megerősítésére, hiszen a filmet 2021. július 14-ére jegyezték, így várhatóan fél éven belül már forog a harmadik rész, ami új fejezetet nyit a Pókember-filmek sorában, hiszen Mysterio halála előtt még felfedte Pókember személyazonosságát a világ előtt.

Pókember: Idegenben

Total
3
Shares
Previous Article

Sokat javul a Borderlands 3 a Gearbox ígéretei szerint

Next Article
Obi-Wan Kenobi

A Star Wars világ számára ismert rendezőre bízták az Obi-Wan Kenobi-sorozatot

Related Posts

Ne maradj le a hírekről, kövess minket a Facebook-on is!