Wide Screen
Pletykák

Jon Watts már tárgyal a Pókember 3. rendezői székéről

Miután a Sony Pictures és a Marvel Studios elásta a csatabárdot a Pókember balhét követően, Jon Watts már tárgyal visszatéréséről.

Annyira nem meglepő Jon Watts törekvése, hiszen a Pókember: Idegenben bemutatója után már úgy fogalmazott, hogy nagyon szívesen visszatérne a harmadik részre is, sőt, azt sem titkolta, hogy melyik karaktert látná szívesen Pókember ellenfeleként a jövőben. Most, hogy a Sony Pictures és a Marvel Studios új egyezségre jutott a megfilmesítés jogáról, Watts egy lépéssel közelebb került a Pókember 3. rendezői székéért.

A mai nappal a rajongók kívánsága vált valóra azzal, hogy a két stúdió jobb belátásra jutott, s a Sony megengedte a Marvelnek, hogy Pókember újra a Marvel Moziverzumban szerepeljen. Mindkét fél szempontjából jól jön majd a közös munka, hiszen soha korábban nem volt még ilyen sikeres Pókember-film a mozik kasszái előtt, hiszen a Pókember: Hazatérés és a Pókember: Idegenben már kétmilliárd dollár fölött jár, és még a kritikusok is imádták Tom Holland játékában a képregények közkedvelt karakterét.

Akárhogy számolunk, sokat nem kell várnunk a hír megerősítésére, hiszen a filmet 2021. július 14-ére jegyezték, így várhatóan fél éven belül már forog a harmadik rész, ami új fejezetet nyit a Pókember-filmek sorában, hiszen Mysterio halála előtt még felfedte Pókember személyazonosságát a világ előtt.

Pókember: Idegenben

Még több a témában...

A Sony egy új ajánlattal kereste meg a Disneyt a Pókember és a Venom filmes jogairól

Kévés Bence Mihály

2018 ötven legjobb filmje

Kévés Bence Mihály

Először láthatjuk a Pókember jelmezt a Hazatérés forgatásán

Kévés Bence Mihály

A weboldalon cookie-kat használunk, amik segítenek minket a lehető legjobb szolgáltatások nyújtásában. Weboldalunk további használatával jóváhagyja, hogy cookie-kat használjunk. Elfogad Tovább