Wide Screen
Filmek

Jon Watts már tárgyal a Pókember 3. rendezői székéről

Miután a Sony Pictures és a Marvel Studios elásta a csatabárdot a Pókember balhét követően, Jon Watts már tárgyal visszatéréséről.

Miután a Sony Pictures és a Marvel Studios elásta a csatabárdot a Pókember balhét követően, Jon Watts már tárgyal visszatéréséről.

Annyira nem meglepő Jon Watts törekvése, hiszen a Pókember: Idegenben bemutatója után már úgy fogalmazott, hogy nagyon szívesen visszatérne a harmadik részre is, sőt, azt sem titkolta, hogy melyik karaktert látná szívesen Pókember ellenfeleként a jövőben. Most, hogy a Sony Pictures és a Marvel Studios új egyezségre jutott a megfilmesítés jogáról, Watts egy lépéssel közelebb került a Pókember 3. rendezői székéért.

A mai nappal a rajongók kívánsága vált valóra azzal, hogy a két stúdió jobb belátásra jutott, s a Sony megengedte a Marvelnek, hogy Pókember újra a Marvel Moziverzumban szerepeljen. Mindkét fél szempontjából jól jön majd a közös munka, hiszen soha korábban nem volt még ilyen sikeres Pókember-film a mozik kasszái előtt, hiszen a Pókember: Hazatérés és a Pókember: Idegenben már kétmilliárd dollár fölött jár, és még a kritikusok is imádták Tom Holland játékában a képregények közkedvelt karakterét.

Akárhogy számolunk, sokat nem kell várnunk a hír megerősítésére, hiszen a filmet 2021. július 14-ére jegyezték, így várhatóan fél éven belül már forog a harmadik rész, ami új fejezetet nyit a Pókember-filmek sorában, hiszen Mysterio halála előtt még felfedte Pókember személyazonosságát a világ előtt.

Pókember: Idegenben

Még több a témában...

A Sony megerőltette magát, amikor nevet adott a saját Pókember filmes univerzumának

Kévés Bence Mihály

Michael Mando már megint Skorpió visszatérésére utalt a Pókember folytatásában

Kévés Bence Mihály

KRITIKA: Pókember: Idegenben

Orosz Ferenc

Úgy tűnik, hogy Adblock kiegészítőt használsz, blokkolod a hirdetéseket.

Segítsd a munkánkat azzal, hogy engedélyezed a weboldalon megjelenő hirdetéseket.

Zárd be, ha nem szeretnél támogatni minket | Segítség? Kapcsolat