The Mandalorian

Jon Favreau elárulta, hogy a The Mandalorian feltárja majd a Bébi Yoda eredetét

Nem úgy megyünk szünetre, hogy rejtély marad a Bébi Yoda eredete a The Mandalorian-sorozatban.

Nem úgy megyünk szünetre, hogy rejtély marad a Bébi Yoda eredete a The Mandalorian-sorozatban.

Egy cliffhangerrel végződött a sorozat első része, melynek legvégén főhősünk megpillantotta a csecsemőt, akit az interneten a rajongók Bébi Yodára kereszteltek. A Bébi Yoda azonnal belopta magát a rajongók szívébe, azonban a sorozat mindeddig nem árulta el a lény eredetét, bár ezzel kapcsolatban rajongói teóriákat olvashattunk már, hiszen a sorozatban Mandó egyik megbízója (aki közel áll a Birodalomhoz) vállán a klónozók emblémája volt látható.

A The Hollywood Reporter készített interjút Jon Favreau-val, a sorozat írójával és producerével, aki elárulta a lapnak, hogy a hátralévő részekből többet megtudunk majd a titokzatos karakterről.

A szezon hátralévő részeiből többet megtudunk majd Bébi Yodáról. Szerintem nagyszerű, hogy George Lucas által teremtett Yodán felnőttünk, de mindig is homályba burkolózott eredete, és tette őt olyan ősivé és misztikussá. Tudjuk, hogy a viselkedése kire épül, és hogy miért van, de nem sokat tudunk, hogy honnan származik, vagy a fajáról. Azt hiszem, hogy ezért olyan kíváncsiak az emberek a faj ugyanazon kicsi tagjára a sorozatban.

Kíváncsian várjuk, hogy mit tartogat még a sorozat, és talán az sem véletlen, hogy a The Mandalorian utolsó részét egy héttel a Skywalker kora bemutatója után fogják bemutatni. A streamingszolgáltatók és a mozik között kezd elmosódni a határ, a jövőben még nagyobb átjárás lehet a sorozatok és filmek között, ahogy arra a Marvel Studios is készül a Disney+ sorozataival.

Baby Yoda
Total
3
Shares
Previous Article
Venom

A Joker sikere miatt elképzelhető, hogy a Venom folytatása R-besorolást kap

Next Article

JÁTÉKTESZT: Sid Meier’s Civilization VI

Related Posts

Ne maradj le a hírekről, kövess minket a Facebook-on is!