The Mandalorian

Jon Favreau egy újabb droid visszatérését erősítette meg a The Mandalorian-sorozatban

Készül a The Mandalorian élőszereplős Star Wars-sorozat, amiben egy másik ismerős droid is visszatér az eredeti trilógiából.

Készül a The Mandalorian élőszereplős Star Wars-sorozat, amiben egy másik ismerős droid is visszatér az eredeti trilógiából.

Jon Favreau vezető producer és rendező keményen dolgozik a Star Wars franchise első élőszereplős sorozatán, a The Mandalorian című projekten. A direktor korábban már megerősítette, hogy IG-88 fejvadász-droid visszatér a klasszikus epizódokból, akit először a Star Wars: V. rész – A Birodalom visszavágban, majd A Jedi visszatérben láttunk, azonban minden jel arra utal, hogy nem ő lesz az egyedüli ismerős droid a sorozatban, merthogy R5-D4 is szerepleni fog a The Mandalorianban. [penci_related_posts dis_pview=”yes” dis_pdate=”no” title=”Még több a témában…” background=”” border=”” thumbright=”yes” number=”4″ style=”grid” align=”none” withids=”” displayby=”tag” orderby=”rand”]

Ha visszaemlékszünk a klasszikusokra, akkor a droiddal először a Tatooine-on találkoztunk, mikor Luke Skywalker és Owen nagybácsi megvásárolta a dzsaváktól. Ez a kis droid volt az, akit először kiválasztottak, de miután elromlott a motivátora, végül R2-D2-re esett a választás, aki örökre megváltoztatta a galaxist. Favreau posztolt egy képet a visszatérő R5-D4-ről, aki valahogy túlélte a tatooinei kalandokat, megszerelték és nem került a Birodalomhoz, miután a rohamosztagosok lerohanták a dzsavákat.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Jon Favreau (@jonfavreau) által megosztott bejegyzés,

Ahogy más karakterekről, úgy a droid szerepéről sem tudunk semmit, de az események után alighanem fontos szerepet tölt majd be a sorozatban, hiszen a The Mandalorian hűen az előzményekre építkezik, nem fogja figyelmen kívül hagyni a Birodalom hódítását és pusztulását, miközben új karakterekkel ismerkedünk meg.

A Disney+ streamingszolgáltatásra érkező sorozat első része valamikor 2019 év végén lesz látható, de nagy valószínűséggel már a tavaszi Star Wars Celebration találkozón kapunk egy kis ízelítőt a sorozatból, esetleg az első teaser videót is bemutatják a rajongóknak.

Total
4
Shares
Previous Article
Valkűr

Tessa Thompson megerősítette Valkűr visszatérését a Bosszúállók: Végjátékban

Next Article
Marvel Kapitány

A Marveltől 10 új képet kaptunk a Marvel Kapitányból

Related Posts

Ne maradj le a hírekről, kövess minket a Facebook-on is!