Wide Screen
Image default
Sorozatok

Jon Favreau egy újabb droid visszatérését erősítette meg a The Mandalorian-sorozatban

Készül a The Mandalorian élőszereplős Star Wars-sorozat, amiben egy másik ismerős droid is visszatér az eredeti trilógiából.

Jon Favreau vezető producer és rendező keményen dolgozik a Star Wars franchise első élőszereplős sorozatán, a The Mandalorian című projekten. A direktor korábban már megerősítette, hogy IG-88 fejvadász-droid visszatér a klasszikus epizódokból, akit először a Star Wars: V. rész – A Birodalom visszavágban, majd A Jedi visszatérben láttunk, azonban minden jel arra utal, hogy nem ő lesz az egyedüli ismerős droid a sorozatban, merthogy R5-D4 is szerepleni fog a The Mandalorianban.

Ha visszaemlékszünk a klasszikusokra, akkor a droiddal először a Tatooine-on találkoztunk, mikor Luke Skywalker és Owen nagybácsi megvásárolta a dzsaváktól. Ez a kis droid volt az, akit először kiválasztottak, de miután elromlott a motivátora, végül R2-D2-re esett a választás, aki örökre megváltoztatta a galaxist. Favreau posztolt egy képet a visszatérő R5-D4-ről, aki valahogy túlélte a tatooinei kalandokat, megszerelték és nem került a Birodalomhoz, miután a rohamosztagosok lerohanták a dzsavákat.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Jon Favreau (@jonfavreau) által megosztott bejegyzés,

Ahogy más karakterekről, úgy a droid szerepéről sem tudunk semmit, de az események után alighanem fontos szerepet tölt majd be a sorozatban, hiszen a The Mandalorian hűen az előzményekre építkezik, nem fogja figyelmen kívül hagyni a Birodalom hódítását és pusztulását, miközben új karakterekkel ismerkedünk meg.

A Disney+ streamingszolgáltatásra érkező sorozat első része valamikor 2019 év végén lesz látható, de nagy valószínűséggel már a tavaszi Star Wars Celebration találkozón kapunk egy kis ízelítőt a sorozatból, esetleg az első teaser videót is bemutatják a rajongóknak.

Még több a témában...

[SWCO] A Star Wars: Az utolsó Jedikben visszatérnek az AT-AT lépegetők

Kévés Bence Mihály

A világ legértékesebb márkája felvásárolja a Disneyt most?

Tarjányi Tünde

Ekkor láthatjuk a Star Wars Jedi: Fallen Ordert először mozgás közben

Héja Szabolcs

A weboldalon cookie-kat használunk, amik segítenek minket a lehető legjobb szolgáltatások nyújtásában. Weboldalunk további használatával jóváhagyja, hogy cookie-kat használjunk. Elfogad Tovább