Főoldal Filmek John Wick sem bírt a járvánnyal, nagyon eltolták a John Wick 4. bemutatóját
FilmekBREAKING

John Wick sem bírt a járvánnyal, nagyon eltolták a John Wick 4. bemutatóját

A John Wick franchise negyedik részét eredetileg egynapon mutatták volna be a Mátrix 4. résszel 2021. május 24-én, ám eltolták a premiert.

428
John Wick

A John Wick franchise negyedik részét eredetileg egynapon mutatták volna be a Mátrix 4. résszel 2021. május 24-én, ám eltolták a premiert.

A John Wick franchise első részét még 2014-ben mutatták be Keanu Reeves főszereplésével, aki hosszú kihagyás után szó szerint berobbant a filmmel Hollywoodba. Ez a szerep úgy kellett már Reevesnek, mint egy falat kenyér, és akkor még nem is gondoltuk, hogy folytatást kaphat a film, arról meg pláne nem eset szó, hogy lassan John Wick univerzum születik, s napjainkban John Wick lesz az egyik mérce az akciófilmeknél. De miután a rajongók és a kritikusok is egyaránt áradoztak a John Wick-filmekről, és ez a bevételen is meglátszott, elkerülhetetlennek tűnt, hogy visszatérjen kedvenc bérgyilkosunk.

Bár a munkát elkezdték, de hasonlóan sok más projekthez, itt sem tudják időben elkezdeni a forgatást a koronavírus-járvány miatt. Az első vészjósló híreket még április végén olvashattuk, hogy talán a járvány hatással lesz a bemutatóra. A filmet eredetileg 2021. május 21-én mutatták volna be, egyszerre Reeves másik nagy dobásával a Mátrix 4. résszel, de percekkel korábban jött a megerősítés, hogy a John Wick 4. rész bemutatóját törölték, s helyette csak 2022. május 27-én fogják műsorra tűzni.

A franchise oszlopos rendezői, David Leitch és Chad Stahelski nemrég azt is megosztották, hogy besegítenek a Mátrix feltámasztásába, de még nagyon korai lenne arról beszélni, hogy összeolvad a két franchise, s a John Wick-filmek valójában nem is a valóságban játszódtak, hanem ezek is csak a mátrix részeit jelentették.

Szerző
Kévés Bence Mihály

A filmek és sorozatok varázslatos világába csöppentem, és az élet túl rövid ahhoz, hogy rossz filmeket nézzünk.

Szólj hozzá!

Közelgő események

Még több a témában...

John Wick: 4. felvonás
Filmek

Donnie Yen visszatér a John Wick új spinoff-filmjében

Újabb fejezettel gazdagodik a bérgyilkosok világa.

John Wick: 4. felvonás
Filmek

Keanu Reeves külön kérte, hogy úgy végződjék a John Wick: 4. felvonás

Nem egyértelmű a John Wick: 4. felvonás befejezése, hogy meghalt vagy életben...

John Wick: 4. felvonás
Filmek

A John Wick: 4. felvonás alternatív befejezése nem nyerte el a közönség tetszését a tesztvetítésen

A közönségnek mindkét befejezést levetítették, de nem voltak elragadtatva az alternatív befejezéstől.