Wide Screen
Image default
Filmek

A John Wick rendezői megerősítették, hogy részt vesznek a Mátrix 4 munkálataiban

David Leitch és Chad Stahelski is részt vesz a franchise feltámasztásában.

David Leitch és Chad Stahelski is részt vesz a franchise feltámasztásában.

A John Wick rendezői az elmúlt években külön utakon jártak, ám most úgy tűnik, hogy ismét együtt dolgozhatnak, mindketten részt vesznek ugyanis a Mátrix következő részének munkálataiban. Bár ez a franchise sem szenvedett hiányt látványos akciójelenetekben, még így is kifejezetten logikusnak tűnik annak a direktorpárosnak a bevonása, akik az elmúlt évek egyik legjobb akciómoziját szállították. Ráadásul a Keanu Reevesszel való jó munkakapcsolat is garantált. Stahelski a Collidernek nyilatkozva a következőket árulta el a projekttel kapcsolatban:

Megkértek minket, hogy segítsünk a koreográfiák megalkotásában, emellett a stáb fizikai felkészítésébe is van beleszólásunk. Egyébiránt, nagy izgalommal vetettük bele magunkat a munkába, ugyanis amennyit a filmről tudunk, az abszolút bizakodásra ad okot. Azt gondolom, hogy minden tekintetben méltó lesz az új film a nagy elődökhöz, másképpen fogalmazva, ha valaki szerette az eredeti trilógiát, az most sem fog csalódni. Bosszúval fűtött visszatérésre számíthatunk. Chad Stahelski

Mátrix

Az új Mátrix-filmet jövő májusban mutatták volna be, ám mivel a forgatások jelenleg az egész világon szünetelnek, ez a premierdátum minden valószínűség szerint módosulni fog. A franchise bővítése egyébként évek óta beszédtéma volt, a Warner végül tavaly nyáron jelentette be, hogy folytatást készítenek a legendás trilógiához, a rendező a visszatérő Lana Wachowski lesz, de Carrie Anne Moss-t, illetve Keanu Reevest is biztosan láthatjuk majd.

A hivatalos kommunikáció szerint tehát jövő májusban érkezhet a negyedik Mátrix-film, természetesen, ha változik a premierdátum, akkor arról be fogunk számolni.

Még több a témában...

A Mátrix 4 sztárjai visszatértek a forgatás helyszínére

Vigh Martin

A Warner Bros. eltolta a Mátrix 4., a Godzilla vs. Kong és a Tom és Jerry bemutatóját is

Kévés Bence Mihály

Carrie-Anne Moss és Keanu Reeves elárulták, hogy miért mondtak igent a Mátrix 4-re

Vigh Martin

Úgy tűnik, hogy Adblock kiegészítőt használsz, blokkolod a hirdetéseket.

Segítsd a munkánkat azzal, hogy engedélyezed a weboldalon megjelenő hirdetéseket.

Zárd be, ha nem szeretnél támogatni minket | Segítség? Kapcsolat