A John Wick rendezői megerősítették, hogy részt vesznek a Mátrix 4 munkálataiban

David Leitch és Chad Stahelski is részt vesz a franchise feltámasztásában.

David Leitch és Chad Stahelski is részt vesz a franchise feltámasztásában.

A John Wick rendezői az elmúlt években külön utakon jártak, ám most úgy tűnik, hogy ismét együtt dolgozhatnak, mindketten részt vesznek ugyanis a Mátrix következő részének munkálataiban. Bár ez a franchise sem szenvedett hiányt látványos akciójelenetekben, még így is kifejezetten logikusnak tűnik annak a direktorpárosnak a bevonása, akik az elmúlt évek egyik legjobb akciómoziját szállították. Ráadásul a Keanu Reevesszel való jó munkakapcsolat is garantált. Stahelski a Collidernek nyilatkozva a következőket árulta el a projekttel kapcsolatban:

Megkértek minket, hogy segítsünk a koreográfiák megalkotásában, emellett a stáb fizikai felkészítésébe is van beleszólásunk. Egyébiránt, nagy izgalommal vetettük bele magunkat a munkába, ugyanis amennyit a filmről tudunk, az abszolút bizakodásra ad okot. Azt gondolom, hogy minden tekintetben méltó lesz az új film a nagy elődökhöz, másképpen fogalmazva, ha valaki szerette az eredeti trilógiát, az most sem fog csalódni. Bosszúval fűtött visszatérésre számíthatunk. Chad Stahelski

Mátrix

Az új Mátrix-filmet jövő májusban mutatták volna be, ám mivel a forgatások jelenleg az egész világon szünetelnek, ez a premierdátum minden valószínűség szerint módosulni fog. A franchise bővítése egyébként évek óta beszédtéma volt, a Warner végül tavaly nyáron jelentette be, hogy folytatást készítenek a legendás trilógiához, a rendező a visszatérő Lana Wachowski lesz, de Carrie Anne Moss-t, illetve Keanu Reevest is biztosan láthatjuk majd.

A hivatalos kommunikáció szerint tehát jövő májusban érkezhet a negyedik Mátrix-film, természetesen, ha változik a premierdátum, akkor arról be fogunk számolni.

Total
2
Shares
Previous Article
Bosszúállók: Ultron kora

Ultron akár így is kinézhetett volna a Bosszúállók: Ultron korában

Next Article
Pókember

A Sony megerőltette magát, amikor nevet adott a saját Pókember filmes univerzumának

Related Posts

Ne maradj le a hírekről, kövess minket a Facebook-on is!