Hang nélkül

John Krasinski rendezi a Hang nélküli második részét

John Krasinski a Hang nélkül 2. forgatókönyve után most elvállalta a film rendezés jogát is, így egy kézben marad a Hang nélkül franchise.

John Krasinski a Hang nélkül 2. forgatókönyve után most elvállalta a film rendezés jogát is, így egy kézben marad a Hang nélkül franchise.

A Deadline értesülései szerint a Hang nélkül első rész írója és rendezője, John Krasinski fogja elkészíteni a Hang nélkül 2. részt. Krasinski forgatókönyvíró megbízása után már többen is tudni vélték, hogy idő kérdése csak, hogy a direktor mikor fogja elvállalni a teljes második rész felügyeletét, most azonban több közeli forrás, később pedig maga a rendező is megerősítette a pletykát. [penci_related_posts dis_pview=”yes” dis_pdate=”no” title=”Még több a témában…” background=”” border=”” thumbright=”yes” number=”4″ style=”grid” align=”none” withids=”” displayby=”tag” orderby=”rand”]

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

…time to go back. #PartII 5-15-20

John Krasinski (@johnkrasinski) által megosztott bejegyzés,

Az első részben egy család küzdelmét követtük végig, ahogy a poszt-apokaliptikus világban felveszik a harcot a földönkívüli lényekkel, az akut hallásérzékkel bíró szörnyetegekkel. Az életben maradás egyetlen feltétele az volt: néma csönd! A történetben Evelyn Abbot (Emily Blunt) és gyerekei túlélték, sajnos azonban férje feláldozta magát családjáért, halála viszont nem volt hiábavaló, mert rájöttek arra, miként győzhetik le a szörnyeket.

Minden bizonnyal Emily Blunt is visszatér a második részben, akivel a film után a való életben is egy párt alkot Krasinski. A rendező korábban úgy fogalmazott a folytatásról, mint egy poszt-apokaliptikus világ, amit egy másik perspektívából mutatnak be a folytatásban. Brad Fuller és Andrew Form producerekkel a forgatás várhatóan júliusban indul.

A Hang nélkül 2. bemutatója 2020. május 15-én lesz az amerikai mozikban.

Total
1
Shares
Previous Article

Szóval ilyen érzés Vasembernek lenni…

Next Article

Sapien Lorem Libero Augue Tincidunt

Related Posts

Ne maradj le a hírekről, kövess minket a Facebook-on is!