Peacemaker

John Cena szerint a The Suicide Squad nem egy folytatás és nem is egy reboot, de teljes egészében James Gunn alkotása

Ha nem folytatás és reboot, akkor micsoda?

A The Suicide Squad sztárja arról osztott meg információt, hogy miként kell értelmeznünk az új részt. A Warner Bros. és a DC Comics bejelentésétől több elmélet is született már a második résszel kapcsolatban, hogy a 2016-os film folytatásáról vagy egy rebootról van szó. Magát a rendezőt is kérdezték már ezzel kapcsolatban, de nem kívánta elárulni, hogy pontosan miről van szó, de most John Cena érdekes dolgot árult el.

A The Observernek adott interjúban John Cena szerint a film se nem folytatás, se nem reboot, hanem a rettentően csodás hibbant elméjű James Gunn alkotásáról van szó, jelentsen ez bármit is, de A galaxis őrzői franchiseból kiindulva, ez nem jelent rosszat, sőt, éppen az ellenkezőjét. Úgy tűnik, hogy az igazság valahol a két válasz között van, amire sokan fogadtak a visszatérő szereplők bejelentése után.

Minden értelmezés kérdése, és nem fogom megváltoztatni a ti értelmezéseiteket. De felajánlom az enyém. Az Öngyilkos osztag nem folytatás és nem is reboot. Az Öngyilkos Osztag az Az Öngyilkos Osztag, ami az egyik legcsodálatosabb csavaros kreatív elme, James Gunn agyából pattant ki, akivel valaha volt szerencsém találkozni.

James nagyon sok szempontból tehetséges. A jó dolog, ami az Öngyilkos osztaggal történt, pontosan az, amiről beszéltek. Az emberek úgymond elvárják, hogy legyen valami. De senki sem áll készen arra, hogy megnézze ezt a filmet. Mindenkinek szüksége van erre az életében, higgyétek el nekem. De senki sem áll készen arra, hogy lássa, mi is ez. Senki.John Cena

Ez úgy hangzik, hogy Gunn valami teljesen egyedit talált ki a DC-nél, amihez foghatót még nem készítettek. A rendező korábban már utalt rá, hogy teljes kreatív szabadság mellett dolgozhatott – akár még egy Superman-filmet is forgathatott volna -, bármit megadott neki a Warner vezetőség. A rendező már keményen dolgozik a Peacemaker című spin-off sorozaton, amin ismét együtt dolgozik Cenával. A sorozatot jövő elején fogják bemutatni, de még az sem elképzelhetetlen, hogy már januárban látjuk az HBO Max streamingszolgáltatón.

The Suicide Squad – Öngyilkos osztag 2021. augusztus 6-án kerül bemutatásra az HBO Maxon és a mozikban.

Peacemaker
Total
2
Shares
Previous Article
The Suicide Squad

James Gunn elárulta, hogy milyen hosszú lesz a The Suicide Squad – Öngyilkos osztag

Next Article
A szépség és a szörnyeteg

A Disney nem mondott le A szépség és a szörnyeteg spin-off sorozatról, amiben Gaston és LeFou visszatér

Related Posts
Tovább

Top 10 hősnő, aki megérdemelne egy önálló filmet!

A Wonder Woman remek kritikai fogadtatása után elgondolkodtam, vajon miért is szorulnak a női hősök gyakran mellékszerepbe? Hiszen annyi remek hősnő van a Marvel és a DC világában akik megérdemelnének egy esélyt a nagyvásznon. Ebben a cikkben összeszedtem, hogy szerintem kik lennének alkalmasak egy önálló mozira, illetve kit látnék szívesen a szerepben.

Ne maradj le a hírekről, kövess minket a Facebook-on is!