Wide Screen
Image default
Sorozatok

Joel Edgerton karaktere, Owen Lars visszatérésére utalt az Obi-Wan Kenobi-sorozatban

A színész utalgatott karakterének a visszatérésére a Star Wars univerzumba, pontosabban az érkező Obi-Wan Kenobi-sorozatban láthatnánk újra Ewan McGregor mellett.

A színész utalgatott karakterének a visszatérésére a Star Wars univerzumba, pontosabban az érkező Obi-Wan Kenobi-sorozatban láthatnánk újra Ewan McGregor mellett.

A Star Wars franchise óriási bővülésen megy át, hiszen a filmes projektek mellett a tévé birodalmát is be akarják venni az ősszel érkező Disney+ streamingszolgáltatón keresztül. Itt mutatják be Ewan McGregor főszereplésével az Obi-Wan Kenobi-sorozatot is. A rajongók nagyon kíváncsiak, hogy vajon Joel Edgerton visszatér-e Owen Larsként, mivel a történet valószínűleg a Star Wars: III. rész – A Sith-ek bosszúja és a Star Wars: IV. rész – Egy új új remény között játszódna, miután Obi-Wan remeteként él, és vigyáz az újszülött Luke Skywalkerre. Luke-t Joel Edgerton karakterére, Owen Larsra bízza, akit a nézők Owen bácsiként ismertek meg az eredeti trilógiában, hiszen a fiatal pár a Skywalker gyerekek utolsó élő rokonai.

Edgertont a minapi Happy Sad Confused podcastban kérdezték a szereppel kapcsolatban, de nem tudott semmit megerősíteni, majd azzal viccelődött, hogy bajba kerülhet, ha mondd valamit.

Nagy a valószínűsége. Lehetséges, hogy egy bérgyilkos van a tetőn, aki csak arra vár, hogy mikor mondok valami rosszat. Nagyon szeretnék beszélni. De nem fogok.

A rendezői teendőket Deborah Chow kapta, a forgatókönyvet Hossein Mini írja, míg főszerepben visszatér Ewan McGregor az előzménytrilógiából Obi-Wan Kenobi szerepében. A The Mandalorian és a Cassian Andor előzménysorozat mellett a Kenobié lesz a harmadik, amit megerősítettek a Disney+ felületre.

Owen Lars

Még több a témában...

A Star Wars elmagyarázta, Palpatine hogyan maradhatott éveken keresztül rejtve Luke Skywalker szeme elől

Kévés Bence Mihály

A Végjáték társrendezője, Joe Russo egészen új irányba vinné el a Star Wars univerzumot

Kévés Bence Mihály

Kaptunk néhány forgatási videót Amerika Kapitány és Bucky prágai forgatásáról

Kévés Bence Mihály

Úgy tűnik, hogy Adblock kiegészítőt használsz, blokkolod a hirdetéseket.

Segítsd a munkánkat azzal, hogy engedélyezed a weboldalon megjelenő hirdetéseket.

Zárd be, ha nem szeretnél támogatni minket | Segítség? Kapcsolat