The Mandalorian

Joe Russo dicséri Jon Favreau The Mandalorian élőszereplős Star Wars-sorozatát

A Bosszúállók: Végtelen háború társrendezője elismerően nyilatkozott a Jon Favreau The Mandalorian élőszereplős Star Wars-sorozatáról.

A Bosszúállók: Végtelen háború társrendezője elismerően nyilatkozott a Jon Favreau The Mandalorian élőszereplős Star Wars-sorozatáról.

Néhány hete már forgatják az első élőszereplős Star Wars-sorozatot, ami jövő év végén debütál a Disney+ platformon, a streamingszolgáltatáson, ami otthont ad majd különféle Star Wars- és Marvel-sorozatoknak, beleértve Loki, Skarlát boszorkány és Vízió, Bucky és Sólyomszem, illetve Diego Luna másik élőszereplős Star Wars-sorozatának.

Joe és Anthony Russo rendezőpáros sem mehetett el szó nélkül amellett, hogy ne ugrottak volna be a Star Wars-sorozat forgatására. George Lucas korábban már látogatást tett, hogy felköszöntse Jon Favreau producert, s ha már ott járt, besegített a munkába is, legutóbb pedig a Bosszúállók rendezői nézték meg a sorozat munkálatait. [penci_related_posts dis_pview=”yes” dis_pdate=”no” title=”Még több a témában…” background=”” border=”” thumbright=”yes” number=”4″ style=”grid” align=”none” withids=”” displayby=”tag” orderby=”random”]

A napokban a Collider tartott egy kérdez/felelek eseményt a Bosszúállók: Végtelen háború két rendezőjével, ahol Joe Russo néhány gondolatot megosztott a The Mandalorian sorozat forgatásáról is. A társrendezőnek volt alkalma megnézni a forgatást, és teljesen odáig volt Favreau író és producer vizuális megközelítéséért:

Csodálatos. Ellátogattunk a forgatásra, hogy beszüljünk Jon-nal. Taika pont egy epizódot forgatott, tehát picit lógtunk velük. Jon mindig a technológiák legjavát használja, és úgy használja azt a forgatáson, ahogy korábban még senki sem. Elképesztő.

A The Mandalorian lesz a franchise első élőszereplős sorozata, azonban már készül egy másik sorozat is, ami a Zsivány Egyes: Egy Star Wars-történet Lázadó hősére, Cassian Andor (Diego Luna) kapitányra fókuszál.

Total
10
Shares
Previous Article

Jövőre két Kingsman-film is készül a sorozat mellett

Next Article

Thor új fegyvere, a Vihartörő vagy a Végtelen Kesztyű az erősebb?

Related Posts

Ne maradj le a hírekről, kövess minket a Facebook-on is!