Close


Közelgő események

Filmek

Joe Manganiello már nem olyan biztos, hogy ő játssza majd Deathstroke-ot

Megtörni látszik Manganiello színész lelkesedése, miután bejelentették, hogy a nulláról írták újra a The Batman-film szkriptjét.

Joe Manganiello már nem olyan biztos, hogy ő játssza majd Deathstroke-ot
  • PublishedMarch 19, 2017

Megtörni látszik Manganiello színész lelkesedése, miután bejelentették, hogy a nulláról írták újra a The Batman-film szkriptjét.

Megint csak a Pittsburgh Today Live vendége volt Joe Manganiello, ahol a színész következő filmjét, a Hupikék törpikék: Az elveszett falut reklámozta, s ahol kérdezősködtek tőle a The Batman reboot hónapok óta tartó kálváriájáról is. Manganiello elmondta, hogy már egyáltalán nem biztos abban, hogy Deathstroke lesz a fő antogonistája a filmnek.

A Warner Bros. stúdió egészen viharos heteken van túl, s még mindig nem ért véget a rémálma a The Batman-filmmel. Tavalyi év végén kezdtek el pletykálni arról, hogy Affleck nagy fába vágta fejszéjét, s nem boldogul a forgatókönyvvel, nem tudják Geoff Johns DC elnökkel összerakni Deathsroke és Batman párharcát. Majd rögtön nagy bejelentéssel indították a 2017-et: Ben Affleck távozik a rendezői posztról, és A majmok bolygója franchise rendezője, Matt Reeves váltja őt. Reeves érkezése alapjaiban írta újjá a történetet, a napokban jelentették be, hogy nulláról írták át a szkriptet, ami Joe Manganiello Deathsroke szerepét is megkérdőjelezi.

Manganiello a tegnapi Pittsburgh Today Live műsorban nem tudott válaszolni, pusztán csak magasba tett kezekkel jelezte, hogy még ő sem tudja, mi lesz:

Talán. Meglátjuk.


Joe Manganiello on Deathstroke in The Batman… by BatmanNewsCom

Azok után, hogy hónapokon át kiáll a szerepe mellett, csitította a rajongókat, és mindenben támogatta Affleck munkáját nagy kár lenne szerepéért. De nem mehetünk el amellett sem, hogy Reeves érkezése teljesen új megvilágítást ad a filmnek, és a napokban jelentett új forgatókönyv egy új főellenséget is eredményezhetett.

A The Batman munkálatai valamikor 2018 körül kezdődnek majd.

dc-es-marvel-univerzum

Written By
Kévés Bence Mihály

A filmek és sorozatok varázslatos világába csöppentem, és az élet túl rövid ahhoz, hogy rossz filmeket nézzünk.