Főoldal Filmek Jodie Comer reagált azokra a pletykákra, hogy ő lesz Sue Storm a Fantasztikus Négyesben
Filmek

Jodie Comer reagált azokra a pletykákra, hogy ő lesz Sue Storm a Fantasztikus Négyesben

Hivatalosan még mindig nem tudni, hogy kik alkotják a Fantasztikus Négyes szereplőit.

419
Jodie Comer
Forrás: Fox

A Free Guy és a Megszállottak viadala sztárjáról, Jodie Comerről már régóta pletykálják, hogy ő lesz Sue Storm, azaz Láthatatlan a Marvel Studios készülő Fantasztikus Négyes című filmjében. A szereppel kapcsolatban több név is felmerült, de eddig hivatalosan nem jelentették be, hogy ki kapta a szerepet.

Múlt hónapban elterjedt a hír, hogy A Mandalóri sztárja, Pedro Pascal versenyben van Reed Richards/Mister Fantastic szerepére, és már csak az utolsó tollvonás van hátra, hogy ő legyen a Marvel első családjának a vezetője. Legjobb tudomásunk szerint továbbra is Vanessa Kirby a befutó Sue Storm/Láthatatlan szerepére, aki állítólag a film főszereplője lesz, Joseph Quinn és Ebon Moss-Bachrach pedig Fáklya, illetve a Lény szerepére pályázik.

További pletykák a szereposztással kapcsolatban, hogy Antonio Banderas még mindig esélyes Galactus szerepére, míg Az új mutánsok sztárja, Anya Taylor-Joy egy hírnököt alakíthat, aki lehet Frankie Raye. Ő egy kozmikus lény, aki később felvette a Nova nevet (nem összetévesztendő a Nova Corps Richard Riderével). De az is felmerült nála, hogy ő lesz az Ezüst Utazó, de majd meglátjuk, mi igaz ezekből a pletykákból.

Sokáig úgy tűnt, hogy Jodie Comer játszhatja a Marvel Moziverzum Láthatatlan nőjét. A színésznő az év elején cáfolta a pletykákat, és a The Hollywood Reporternek adott interjújában ismét elvetette a lehetőségét, hogy szerepeljen a filmtörténelem legnagyobb univerzumában.

Nagyon vicces, mert az emberek odajönnek hozzám – még a barátaim és a családtagjaim is – és azt kérdezik: ‘Te leszel X, Y és Z?’. Én pedig mindig azzal felelek, hogy ‘nem’. Mindig is tisztában voltam azzal, hogy mit szeretnék elérni, és néhány pletyka, ami felröppent, nem feltétlenül egyezik azzal, ami most érdekelne.

Jodie Comer

“De soha nem vetném le ezeket a szerepeket, mert ki tudja, hol leszek, vagy mit akarok majd csinálni az elkövetkező években” – folytatta Comer. “Az emberek változnak, ahogy az érdeklődési köreik is. Szóval ez egyszerűen csak lenyűgöző, és néha azt kérdezem: “Honnan jöttek [ezek a pletykák]?”.

Tekintettel a műfaj jelenlegi kihívásaira, hogy az utóbbi években, és különösen az elmúlt hónapokban sokan megkérdőjelezik a szuperhősöket, és érezhetően a Marvel Studios szekerese sem megy annyira, mint a 2010-es években, annyira nem lenne meglepetés, ha végül nem ő kapná Sue Storm szerepét.

A Stan Lee és Jack Kirby által megalkotott Fantasztikus Négyes 1961-ben debütált. A csapat négy állandó szereplője: Reed Richards (Mr. Fantastic), Susan Storm (Láthatatlan), Johnny Storm (Fáklya) és Ben Grimm (Lény). Egy űrmisszió során szuperképességekre tettek szert, így ők lettek a Marvel első szuperhőscsaládja. Reed zseniális agytröszt, miközben képes megnyújtani végtagjait mint egy gumi; Sue láthatatlan képességekre tett szert a misszió során, Johnny onnan kapta szuperhősnevét, hogy irányítani tudja a tüzet, és végül Ben testét szikla borítja, és ezzel együtt páratlan erőre tett szert.

Jodie Comer
Forrás: HBO
Szerző
Kévés Bence Mihály

A filmek és sorozatok varázslatos világába csöppentem, és az élet túl rövid ahhoz, hogy rossz filmeket nézzünk.

Szólj hozzá!

Közelgő események

Még több a témában...

Penge
Filmek

Lelépett a Mahershala Ali főszereplésével érkező Penge rendezője

A Penge újabb problémával nézz szembe, távozott a rendező.