Főoldal Filmek Pletykák szerint Jodie Comer lesz Sue Storm, és már a D23 Expón bejelenthetik Fantasztikus Négyes szerepét
Filmek

Pletykák szerint Jodie Comer lesz Sue Storm, és már a D23 Expón bejelenthetik Fantasztikus Négyes szerepét

Valószínűleg szombaton bejelentik a Fantasztikus Négyes szereplőgárdáját.

422
Jodie Comer

Nem ez az első alkalom, hogy Jodie Comer neve felmerült a szereppel kapcsolatban, most egy pletyka szerint a Marvel Studios a D23 Expo szombati napján bejelenteti, hogy a Megszállottak viadala című sorozat sztárja, Jodei Comer fogja játszani Sue Stormot a Fantasztikus Négyes új részében.

Comer a gyilkos Villanelle szerepében vált híressé az HBO sorozatában, azóta pedig olyan filmekben tűnt fel, mint Az utolsó párbaj és a Free Guy. A színésznő neve már többször felmerült, ő is szerepelt egy “szűkített listán”, ami a múlt héten jelent meg a neten. Ezen az állítólag kiszivárgott listán Comer mellett olyan világsztárok nevei szerepeltek még, mint például Lily James (Pam és Tommy), Amanda Seyfried (A nyomorultak), Phillipa Soo (Hamilton), Saoirse Ronan (A kisasszonyok) és Vanessa Kirby (Mission: Impossible – Utóhatás). A legfrissebb hírek szerint azonban Comer kaparintotta meg a szerepet.

John Campea YouTube-műsorának legújabb epizódjában azt állítja, hogy három különböző forrásból is úgy hallotta, hogy Comert választotta a stúdió Storm szerepére, és a szereposztása várhatóan most szombaton válik hivatalossá. Campeának a múltban már volt igaza, de arra is volt példa, hogy nagyon melléfogott, szóval meglátjuk, hogy most beigazolódik-e a pletyka.

A múlt héten Emmet Kennedy rádiós műsorvezető tweetelte ki néhány színész nevét, akiket forrásai szerint szintén bevontak a Marvel Moziverzum 5. fázis készülő projektjeibe vagy azon túlra. Comer mellett szerepelt a listán még John Boyega, Henry Cavill, Daisy Edgar-Jones, John Krasinski, Giancarlo Esposito és Denzel Washington is.

Meglepő lehet John Krasinski neve ezen a listán, miután a Doctor Strange az őrület multiverzumában vendégszerepe után. A filmben ő játszotta Reed Richardsot, de azért arra kevesen fogadnának, hogy amennyiben visszatér, akkor a korábbi szerepében látnánk, sokkal valószínűbb, hogy egy másik szerepben látnánk.

A WandaVízió rendezője, Matt Shakman nemrég kapta meg a Fantasztikus Négyes rendezői székét, miután Jon Watts távozott a projekt éléről. A filmet 2024-ben fogják bemutatni a mozikban.

Szerző
Kévés Bence Mihály

A filmek és sorozatok varázslatos világába csöppentem, és az élet túl rövid ahhoz, hogy rossz filmeket nézzünk.

Szólj hozzá!

Budapest Comic Con

Közelgő események