Főoldal Filmek Fiatal színésznő játszhatja a Fantasztikus Négyes főellenségét, aki az Ezüst Utazó lesz?
Filmek

Fiatal színésznő játszhatja a Fantasztikus Négyes főellenségét, aki az Ezüst Utazó lesz?

Ezüst Utazónál jobb tippünk van, hogy ki lehet a Fantasztikus Négyes főellensége.

1.1k
A Fantasztikus Négyes és az Ezüst Utazó
Forrás: 20th Century Studios

Egy ideje már pletykálnak Galactus legnevesebb hírnökéről, hogy Ezüst Utazó ezúttal nő lehet a Marvel Studios készülő Fantasztikus Négyes rebootjában. Egy bennfentes jelentése szerint – aki Pedro Pascal szerződéséről elsőként számolt be – Az új mutánsok szereplője, Anya Taylor-Joy a kiszemelt.

Alapvetően nem rossz ötlet, mivel a képregényekben nincs kimondva, hogy férfi színésznek kell és lehet csak életre kelteni az Ezüst Utazót. Daniel Richtman tudomása szerint Anya Taylor-Joy-t szemelték ki egy gonosztevő szerepére, de még abban sem lehetünk biztosak, hogy az Ezüst Utazóról van szó, vagy egy másik hírnököt játszhat.

A Marvel kockásaiból tudjuk, hogy Galactusnak több hírnöke is van, és biztosan nem az Ezüst Utazó volt az első; ezt figyelembe véve sokkal valószínűbb, hogy Frankie Raye szerepére szeretné a Marvel Studios a fiatal színésznőt. A képregényekben Frankie a tudós Phineas T. Horton segítségével saját, Fáklyához hasonló képességekre tett szert. Később beleszeretett Johnny Stormba, de a Föld megmentése érdekében önként jelentkezett Galactus új hírnökének. Később a Kozmikus Erőnek köszönhetően Frankie lett a mindenható Nova, és azzal a feladattal bízta meg Galactus, hogy új világokat fedezzen fel, amelyeket elfogyaszthat.

Ahogy a bevezetőben már írtuk, a 2020-as filmben már szuperhőst játszott Taylor-Joy, de nem az akkori szerepével robbant be. Az áttörő szerepét a 2015-ös A boszorkányban kapta, majd a kritikusok által is elismert szerepeket játszott a Széttörvében, az Emmában, a Utolsó éjszaka a Sohóban, A menüben, A vezércselben és a Super Mario Bros.: A filmben. Jövőre Furiosa szerepében láthatjuk a Mad Max spin-offjában.

Hivatalosan továbbra sem erősítették meg, hogy Pascal aláírt a Fantasztikus Négyes főszerepére, de ahogy ez megtörténik, várhatóan a teljes szereplőgárdát bejelentik. Továbbra is Vanessa Kirby a befutó Sue Storm/Láthatatlan szerepére, aki állítólag a film főszereplője lesz, Joseph Quinn és Ebon Moss-Bachrach pedig a Fáklyát, illetve a Lényt játssza. Közben Javier Bardem neve felmerült Galactus szerepére, de Antonio Banderas is versenyben van.

A cselekmény részletei még nem ismertek, de Kevin Feige megerősítette, hogy nem egy újabb eredettörténetből ismerhetjük meg a csapatot. Matt Shakman rendező az Avatar: A víz útja társszerzőjével, Josh Friedmannel és a WandaVízió munkatársával, Cam Squires-szel dolgozott a Fantasztikus Négyes forgatókönyvének legújabb vázlatán.

Fantasztikus Négyes 2025. május 2-án kerül a mozikba.

Anya Taylor-Joy
Szerző
Kévés Bence Mihály

A filmek és sorozatok varázslatos világába csöppentem, és az élet túl rövid ahhoz, hogy rossz filmeket nézzünk.

Szólj hozzá!

Közelgő események

Még több a témában...

Venom - Az utolsó menet
Filmek

A Venom – Az utolsó menet feltárja a szimbióták eredetét, a szimbióták teremtőjét?

Venom és a szimbióták teremtője, a sötétség ura is szerepet kaphat a...

Deadpool & Rozsomák
Filmek

Rekordbevétellel nyithat a Deadpool & Rozsomák

Történelmi jelentőségű lehet a Deadpool & Rozsomák nyitóhétvégéjre.

Penge
Filmek

Lelépett a Mahershala Ali főszereplésével érkező Penge rendezője

A Penge újabb problémával néz szembe, távozott a rendező.