Joker

Joaquin Phoenix egy 50 millió dolláros ajánlatot kapott, hogy visszatérjen Joker szerepében?

Jöhet a Joker második része?

A brit bulvárban felütötte fejét egy pletyka, miszerint a Joker sikere után Joaquin Phoenix kész visszatérni a folytatásra. Fontos hangsúlyozni a tényt, hogy a brit bulvár szellőztette meg a folytatás hírét, így mindenképpen egy marék sóval fogadjuk ezt a pletykát, bár Todd Phillips rendező már korábban is utalt a második részre. Lehet, hogy tényleg folytatást kap a nagysikerű film?

A brit The Morror bulvár arról tudósított, hogy a Joker sztárja egy 50 millió dolláros ajánlatot kapott a Warner Bros. stúdiótól a második részre. Annak ellenére, hogy a tavaly ősszel bemutatott filmet önálló részként harangozták be, és többször is elmondták, hogy a film nem része a DC Moziverzumnak, s nem terveznek folytatást, az elmúlt egy évben többen megérezték a folytatás szagát. Noha a stúdió igyekezett cáfolni ezeket a pletykákat, most azonban a lap ennek ellenkezőjéről szerzett tudomást.

Az elkövetkező négy évben két folytatást terveznek, Joaquin-nel és Todd Phillips rendezővel, valamint Bradley Cooper producerrel egy hosszú távú szerződés értelmében. Minden arról szól, hogy Joaquin elfogadja a feltételeket – ami karrierje messze legnagyobb fizetését jelentené.

A Joker hatalmas siker volt, és ez minden területen megmutatkozott. Az alkotás pazar kritikákat kapott, a rajongók pedig tolongtak, hogy lássák Joker eredettörténetét. A Joker az egyik legrangosabb nemzetközi díjat már bezsebelte, elhozta a Nemzetközi Velencei Filmfesztiválról az Arany Oroszlán díjat, majd év elején összesen 11. kategóriában szállt versenybe az Oscar-szobrokért. A díjak mellett a film annyi profitot termelt, mint a Bosszúállók: Végtelen háború, de az igazán nagy bravúr az, hogy a filmet alig több mint 70 millióból forgatták. A Gotham őrült bohócáról szóló film lett minden idők legsikeresebb R-besorolású alkotása, aminek még Deadpool is gratulált.

Joker
Total
1
Shares
Previous Article

Hamarosan újabb Star Wars kötet érkezik a Szukits Könyvkiadótól

Next Article

Ilyen egy gengszter élete a felújított Mafiában

Related Posts

Ne maradj le a hírekről, kövess minket a Facebook-on is!