Wide Screen
Image default
Filmek

Jó hírrel szolgálhatunk, kiszivárgott néhány kép az újratervezett a Sonic, a sündisznó karakteréről

A Sonic, a sündisznó első előzetese után a rajongók fellélegezhetnek, mert pontosan úgy tervezték újra a karaktert, ahogy azt kérték.

Emlékeztek még a Sonic, a sündisznó első előzetesére? Ha nem, akkor a lap aljára beszúrt videóban visszanézhető, amiben a karakter merőben más volt attól, mint amit a rajongók megszokhattak a rajzfilmekben. A sok negatív reakció után a Jeff Fowler rendező Paramount stúdióval közösen arra jutott, jobb, ha elhalasztják a bemutatót, és újrarajzolják a karaktert.

Hivatalosan még nem leplezték le Sonic új külsejét, de hála a most kiszivárgott képeknek, már tudjuk, hogy jó irányt vett az utómunka. A lenti képeken mint látható, teljesen megváltoztatták az eredeti koncepciót, így a karakter abban a formában mutatkozik be a filmvásznon, ahogy rajzfilmekben és videojátékokban is látták a rajongók.

A karaktert mindig fehér kesztyűvel rajzolták, így ezek sem hiányozhatnak majd a filmből, a korábbi megjelenéstől sokkal tömzsibb lett, de a leglényegesebb változtatás a szemeket érintette, és úgy tűnik, hogy egy az egyben a játékokból kölcsönözték őket. De a végső eredményre még várnunk kell, hogy az újabb videojáték adaptáció beváltja-e a hozzáfűzött reményeket, eddig egészen rögös út van mögötte.

A Sonic, a sündisznó bemutatóját 2020. február 14-ére tették át.

Még több a témában...

Bemutatták a Sonic, a sündisznó új előzetesét, benne az újratervezett főhőssel

Kévés Bence Mihály

A Sonic, a sündisznó karaktere pontosan úgy fog kinézni, ahogy a rajongók akarják

Kévés Bence Mihály

A rajongók felháborodása miatt a Sonic, a sündisznó rendezője újrarajzolja a karaktert

Kévés Bence Mihály

A weboldalon cookie-kat használunk, amik segítenek minket a lehető legjobb szolgáltatások nyújtásában. Weboldalunk további használatával jóváhagyja, hogy cookie-kat használjunk. Elfogad Tovább