Wide Screen
Image default
Filmek

Jó hírrel szolgálhatunk, kiszivárgott néhány kép az újratervezett a Sonic, a sündisznó karakteréről

A Sonic, a sündisznó első előzetese után a rajongók fellélegezhetnek, mert pontosan úgy tervezték újra a karaktert, ahogy azt kérték.

A Sonic, a sündisznó első előzetese után a rajongók fellélegezhetnek, mert pontosan úgy tervezték újra a karaktert, ahogy azt kérték.

Emlékeztek még a Sonic, a sündisznó első előzetesére? Ha nem, akkor a lap aljára beszúrt videóban visszanézhető, amiben a karakter merőben más volt attól, mint amit a rajongók megszokhattak a rajzfilmekben. A sok negatív reakció után a Jeff Fowler rendező Paramount stúdióval közösen arra jutott, jobb, ha elhalasztják a bemutatót, és újrarajzolják a karaktert.

Hivatalosan még nem leplezték le Sonic új külsejét, de hála a most kiszivárgott képeknek, már tudjuk, hogy jó irányt vett az utómunka. A lenti képeken mint látható, teljesen megváltoztatták az eredeti koncepciót, így a karakter abban a formában mutatkozik be a filmvásznon, ahogy rajzfilmekben és videojátékokban is látták a rajongók.

A karaktert mindig fehér kesztyűvel rajzolták, így ezek sem hiányozhatnak majd a filmből, a korábbi megjelenéstől sokkal tömzsibb lett, de a leglényegesebb változtatás a szemeket érintette, és úgy tűnik, hogy egy az egyben a játékokból kölcsönözték őket. De a végső eredményre még várnunk kell, hogy az újabb videojáték adaptáció beváltja-e a hozzáfűzött reményeket, eddig egészen rögös út van mögötte.

A Sonic, a sündisznó bemutatóját 2020. február 14-ére tették át.

Még több a témában...

Várhatóan hamarosan bejelentik a Sonic, a sündisznó második részét

Kévés Bence Mihály

Mit nézzen egy gamer 2020-ban a moziban?

Ragács András

Box Office-figyelő: 2020/9. hét: A láthatatlan ember mindenkit lenyomott

Tóth Bálint

Úgy tűnik, hogy Adblock kiegészítőt használsz, blokkolod a hirdetéseket.

Segítsd a munkánkat azzal, hogy engedélyezed a weboldalon megjelenő hirdetéseket.

Zárd be, ha nem szeretnél támogatni minket | Segítség? Kapcsolat