Főoldal Filmek Jó hírrel szolgálhatunk, kiszivárgott néhány kép az újratervezett a Sonic, a sündisznó karakteréről
Filmek

Jó hírrel szolgálhatunk, kiszivárgott néhány kép az újratervezett a Sonic, a sündisznó karakteréről

A Sonic, a sündisznó első előzetese után a rajongók fellélegezhetnek, mert pontosan úgy tervezték újra a karaktert, ahogy azt kérték.

559
Sonic, a sündisznó
Forrás: Paramount Pictures

A Sonic, a sündisznó első előzetese után a rajongók fellélegezhetnek, mert pontosan úgy tervezték újra a karaktert, ahogy azt kérték.

Emlékeztek még a Sonic, a sündisznó első előzetesére? Ha nem, akkor a lap aljára beszúrt videóban visszanézhető, amiben a karakter merőben más volt attól, mint amit a rajongók megszokhattak a rajzfilmekben. A sok negatív reakció után a Jeff Fowler rendező Paramount stúdióval közösen arra jutott, jobb, ha elhalasztják a bemutatót, és újrarajzolják a karaktert.

[penci_related_posts dis_pview=”yes” dis_pdate=”no” title=”Még több a témában…” background=”” border=”” thumbright=”yes” number=”4″ style=”list” align=”none” withids=”” displayby=”tag” orderby=”date”]

Hivatalosan még nem leplezték le Sonic új külsejét, de hála a most kiszivárgott képeknek, már tudjuk, hogy jó irányt vett az utómunka. A lenti képeken mint látható, teljesen megváltoztatták az eredeti koncepciót, így a karakter abban a formában mutatkozik be a filmvásznon, ahogy rajzfilmekben és videojátékokban is látták a rajongók.

A karaktert mindig fehér kesztyűvel rajzolták, így ezek sem hiányozhatnak majd a filmből, a korábbi megjelenéstől sokkal tömzsibb lett, de a leglényegesebb változtatás a szemeket érintette, és úgy tűnik, hogy egy az egyben a játékokból kölcsönözték őket. De a végső eredményre még várnunk kell, hogy az újabb videojáték adaptáció beváltja-e a hozzáfűzött reményeket, eddig egészen rögös út van mögötte.

A Sonic, a sündisznó bemutatóját 2020. február 14-ére tették át.

Szerző
Kévés Bence Mihály

A filmek és sorozatok varázslatos világába csöppentem, és az élet túl rövid ahhoz, hogy rossz filmeket nézzünk.

Szólj hozzá!

Budapest Comic Con

Közelgő események

Még több a témában...

Knuckles
Előzetesek

A Knuckles előzetesével bővül a Sonic filmes univerzuma

Őrületes kalandnak ígérkezik Knuckles szólóküldetése.

Sonic, a sündisznó 2.
Sorozatok

Már forog a Sonic, a sündisznó spinoff-sorozata, főszerepben Knuckles

A bejelentéshez kaptunk szereplőgárdát is, hogy kik játszanak Knuckles sorozatában.

Játékok

Mi a helyzet a Microsoft és a SEGA között?

A japán cég egy érdekes húzása talán közelebb vihet minket a Microsoft...