Wide Screen
Image default
Előzetesek

Jennifer Lawrence nagyon ideges a Vörös veréb legfrissebb tévészpotjában

„Nagyon veszélyes vagy.” alcímmel egy újabb erős előzetest adtak ki a március elején érkező Vörös veréb című kém-thrillerhez.

A 20th Century Fox hétvégén új előzetest adott ki az Oscar-díjas Jennifer Lawrence színésznővel készült Vörös verébhez, ami minden eddiginél keményebb filmet jelent.

Amikor Dominika (Jennifer Lawrence) karrierje kudarcba fullad, ő és édesanyja azzal szembesül, hogy egy szomorú és bizonytalan jövővel néznek szembe. Dominika manipulációk sorával találja szembe magát, így kerül be egy titkos hírszerzői szolgálathoz, a Verébhez. A programban olyan a kivételes képességű fiatalokat vesznek részt, akik testüket és elméjüket fegyverként használják. A perverz és szadista képzés után Dominika a program legveszélyesebb ügynökévé válik, ami egyben veszélyt is jelent a Veréb-programra. Egy életre-halálra menő harc veszi kezdetét, melyben még a CIA ügynökét is bevonják, aki megpróbálja meggyőzni Dominikát, hogy ő az egyetlen, akiben megbízhat.

A filmet az a Francis Lawrence forgatta, aki korábban már dolgozott együtt Jennier Lawrence-szel Az éhezők viadalán, forgatókönyvet pedig Justin Haythe írta Jason Matthews könyve alapján. A Vörös veréb országos bemutatója március elsején lesz.

Még több a témában...

Jean Grey végre megmutatta a Sötét Főnix erejét

Kévés Bence Mihály

[D23] Nem akárki kapta Zordon szerepét Az oroszlánkirály remakeben

Kévés Bence Mihály

Jennifer Lawrence és Chris Pratt a legújabb Utazók fényképeken

A weboldalon cookie-kat használunk, amik segítenek minket a lehető legjobb szolgáltatások nyújtásában. Weboldalunk további használatával jóváhagyja, hogy cookie-kat használjunk. Elfogad Tovább