Főoldal Filmek HIVATALOS: Megkezdődött a Shazam! forgatása
Filmek

HIVATALOS: Megkezdődött a Shazam! forgatása

David F. Sandberg kimondta a varázsszót és megkezdődtek a munkálatok Franklin munkacím alatt. Ezt a rendező maga erősítette meg Instagram oldalán.

762

David F. Sandberg kimondta a varázsszót és megkezdődtek a munkálatok Franklin munkacím alatt. Ezt a rendező maga erősítette meg Instagram oldalán.

Let’s go!⚡️

David F. Sandberg (@ponysmasher) által megosztott bejegyzés,


A címszereplőt Zachary Levi kelti majd életre. Számára sem idegenek a szuperhős filmek, hiszen a Thor 2. és 3. részében ő alakította Fandaralt. A hős egy fiatal fiú Billy Batson (Asher Angel) alteregója, aki akkor jelenik meg, ha Billy kimondja a varázsszót.

A film gonoszát Dr. Sivana-t Mark Strong kelti életre aki nem olyan rég beszélt kicsit a karakteréről:

Én egy gonosz gazembert játszok, akit Doctor Sivananak hívnak. Ezeket a karaktereket a legjobb és legviccesebb eljátszani. A Zöld Lámpásban én voltam Sinestro, ami szerintem egy elég jó film volt, de nem tettem meg amit akartak, szóval úgy éreztem, hogy egy befejezetlen üzletem van a DC világával. Egy gonosz karakter volt benne és jóval gonoszabb lett volna a folytatásban, de ez sosem jött létre. De most úgy gondolom, megkaptam erre az esélyt a Shazam!-ban. Remélem.

Nem olyan rég még olyan pletykák is szárnyra kaptak, hogy Superman is feltűnhet a filmben. A premier pedig 2019. április 5-én várható.

dc-es-marvel-univerzum

Szerző
Czanik Gergely

A DC és Marvel Multiverzum egyik adminja vagyok. Továbbá a YouTube csatornánkra igyekszem jobbnál-jobb videókat gyártani.

Szólj hozzá!

Közelgő események

Még több a témában...

Shazam
Filmek

A Shazam! Az istenek haragja gyenge kritikái után a rendező valószínűleg végzett a szuperhősökkel egy időre

A rendező most szeretne valami újat kipróbálni vagy visszatérni a horror gyökereihez.

Shazam! Az istenek haragja
BREAKINGFilmkritikák

Shazam! Az istenek haragja kritika

A DC Univerzum legszórakoztatóbb szuperhőse visszatért, és poénból ezúttal sem lesz hiány.