Főoldal Előzetesek A Hangya és a Darázs első előzetese megérkezett – feliratozva
ElőzetesekBREAKING

A Hangya és a Darázs első előzetese megérkezett – feliratozva

A Marvel nem várta meg a hétvégét, délután megékezett A Hangya és a Darázs első hivatalos előzetese, melyben a főgonosz is felbukkant.

751

A Marvel nem várta meg a hétvégét, délután megékezett A Hangya és a Darázs első hivatalos előzetese, melyben a főgonosz is felbukkant.

Rendkívül szórakoztató lett A Hangya folytatásának első előzetese, de a sok vicc mellett akcióból is került a trailerbe. A videóban feltűnik Darázs, The Ghost a film gonosza, de még egy óriás hangyát is láttunk a majdnem kétpercesre sikerült videóban.

Az első rész is elképesztően szórakoztató volt, de úgy tűnik, hogy a második rész még annál is viccesebb lesz. Egyelőre a stúdió nem tett utalást Janet Van Dyne-re, de helyette sok-sok jelenetet látunk The Ghost-tal közösen, valamint arról is, hogy mi történt Scott Lang-gal az Amerika kapitány: Polgárháború után. Peyton Reed rendező egyértelműen grandiózusabb filmet készített, ezt igazolják a trailerben látott számítógépes trükkök is, mert itt már nem csak a címszereplők, hanem az épületek, a járművek de még egy Pez cukorka adagoló is zsugorodni fog.

Hála a Marvel és DC Univerzumnak az előzetest már magyar felirattal is nézhetitek:

https://youtu.be/-zZmyKzXLzI

dc-es-marvel-univerzum

Szerző
Kévés Bence Mihály

A filmek és sorozatok varázslatos világába csöppentem, és az élet túl rövid ahhoz, hogy rossz filmeket nézzünk.

Szólj hozzá!

Közelgő események